Mitä pidät uudesta Sokos Hotels -sivustosta? Jätä palautetta!

Hae varaus

Tervetuloa. Suunnitteletko matkaa?

Ajankohtaisia aiheita

Onnellisuus kuuluu kaikille

Kansainvälistä Onnellisuuden päivää vietetään 20.3. 50-vuotias Sokos Hotels onnellistaa juhlavuotensa ja Onnellisuuden päivän kunniaksi yhdessä Pelastakaa lapset -järjestön kanssa 50 pienituloista lapsiperhettä kutsumalla heidät hotellilomalle. Hyvää Onnellisuuden päivää!

Business-matkailun neljä megatrendiä

Työmatkustuksessa on havaittavissa neljä kiehtovaa megatrendiä, jotka vaikuttavat mm. työmatkustamiseen ja majoituskohteiden valintaan. Megatrendit näkyivät myös maaliskuun alussa järjestetyillä ITB Berlin –messuilla Saksassa.

Sokos Hotels viettää 50 v -juhlavuottaan

Pitkän ja yhä vahvasti jatkuvan matkan ovat mahdollistaneet vieraamme ja henkilökuntamme. Haluammekin koko juhlavuoden ajan nostaa esiin heidät, jotka ovat 50 toimintavuotta mahdollistaneet. Koko vuoden kantava teema onkin ”Vieraat tekevät juhlan”.

Asiakaskokemusjohtamisen vertailun ykkönen

Asiakaskokemusten ammattilaisverkosto CXPA Finland teettämän Asiakaskokemusten johtaminen Suomessa -selvityksen mukaan Sokos Hotels -hotelliketju on tämän vuoden johtava asiakaskokemuksiin panostanut organisaatio.

Sokos Hotels - Brand of The Year

Sokos Hotellit on ansainnut jälleen Vuoden brändi -palkinnon kansainvälisen The World Branding Awards -kilpailun hotellikategoriassa.

S-Card

Työmatkustaja, haluatko nauttia työmatkoistasi enemmän? Liity S-Card-kanta-asiakkaaksi. S-Card on työmatkustajille suunnattu kanta-asiakasohjelma, joka tarjoaa sujuvaa asiointia sekä runsaasti etuja. Kanta-asiakkuuttasi voit hyödyntää S-ryhmän hotelleissa, ravintoloissa ja kokouspaikoissa.

Sokos Hotels - Tehtävänä onnellistaminen

Onnellistaminen on sitä, että vieraamme saavat enemmän kuin osaavat pyytää. Odotusten ylittämistä silloinkin, kun rima miltei koskettaa kattoa. Se on herkkyyttämme kuunnella, tarkkuuttamme huomata ja haluamme heittäytyä jokaiseen toteutukseen täysillä.

Ilahduta hotellilahjakortilla

Anna hotelliloma lahjaksi valmistuneelle, hääparille tai muuta merkkipäivään viettävälle. Tämä aineeton lahja ilahduttaa varmasti ja on vastuullinen valinta. Sinä valitset lahjakortin ja lahjansaaja valitsee Sokos Hotellin, jossa haluaa nauttia. Valittavanasi on kaksi erilaista lahjakorttia.

Vastuullisuus Sokos Hotelleissa

Me Sokos Hotelleissa teemme töitä onnellisemman matkailun eteen. Se tarkoittaa, että huolehdimme niin ihmisten kuin ilmaston ja ympäristön hyvinvoinnista. Tämän ovat huomanneet myös asiakkaamme, jotka arvioivat meidät jälleen Suomen vastuullisimmaksi hotelliketjubrändiksi.

Tehtävänä onnellistaminen

Kun olet 50 vuoden aikana kasvanut yhdeksi Suomen suurimmista hotelliketjuista, olet kohdannut melkoisen määrän ihmisiä. Kokemus on osoittanut, että jokainen vieras on erilainen. Palvelumme on siksi henkilökohtaista ja jokainen vieraamme on aina etusijalla. Tavoitteemme on olla vastuullisuuden edelläkävijä. Suomalaisten silmissä olemmekin toimialamme vastuullisin brändi. Vastuullisuuden lisäksi sydämellinen missiomme, onnellistaminen, on tarjota puitteet monipuolisille muistoille seikkailuista oleskeluun ja työmatkoista elämän tärkeimpiin juhliin. Tulet rakastumaan hotelleihimme yhä uudelleen ja uudelleen.

Luotetuin Merkki 2023 - Valitut Palat - Suomen Luotetuin HotelliketjuAlan johtaja 2023 - Sustainable brand indexBrändien arvostus - Suomen arvostetuin 2022Voittaja 2022 - The World Branding Awards - Vuoden Brändi

Yksilöllinen monille

Ihmiset ovat erilaisia ja jokaisella on erilaisia tarpeita. Eri ihmiset etsivät erilaisia hotelleja ja hotellikokemuksia. Siksi olemme luoneet neljä täysin erilaista hotellityyppiä: Original, Break, Solo ja Heymo.

ORIGINAL

Aito ja alkuperäinen

Joskus reissussa on rentouttavinta, kun tietää mitä odottaa. Original-hotellit ovat joukko sydämellisimpiä hotelleja Rovaniemeltä Helsinkiin ja Tallinnaan saakka.

BREAK

Aikaa ja energiaa

Yhdelle Break tarkoittaa poreallasta, toiselle hyppimistä rinteessä, kolmannelle ensin kokous ja sitten ravintolaan. Jokainen Break on enemmän kuin vain hotelli.

SOLO

Yksilöllinen ja tyylikäs

Jokainen Solo on uniikki. Se, mikä niitä yhdistää, on design, hemmottelevat yksityiskohdat, makunautinnot sekä tinkimätön palvelu. Solo-hotelli on ainoa laatuaan.

HEYMO

Helppo ja nopea

Panostamme ainoastaan siihen, mitä kaupungilta ei löydy, sänkyihin. Ihanat sängyt ja palvelevat fixerit tekevät Heymon. Heymossa maksat vain siitä mitä tarvitset.