Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Original Sokos Hotel Vaakuna, Tavastehus

Original Sokos Hotel Vaakuna, Tavastehus
Finlands lyckligaste insjöhotell!

Original Sokos Hotel Vaakuna är ett originellt Sokos-hotell, som andas äkthet, lycka, glädje och en avslappnad stämning. Hotellet är "ett hotell och en restaurang för lyckliga människor vid stranden av en sjö".

Hotellchef Jouni Kämäri säger ofta så här: "När både vi och kunden upplever att vistelsen varit lyckad känner vi en känsla av genuin delad glädje." Detta är ett lyckligt besök. Det måste kännas!

Här har du möjlighet att njuta av lugnet vid sjön Vanajavesi, vandra eller cykla längs stränderna eller kanske njuta av den fantastiska naturen genom en paddlingstur. Vintertid kan du blicka ut över ett andlöst vackert sjölandskap som garanterat får dig att stanna upp. Sommartid kan du njuta av sjöbrisen på vår terrass, som ligger alldeles intill sjön.

Hotellets unika restaurang heter Le Blason. Precis som hotellets namn Vaakuna betyder detta namn 'vapensköld', men på franska. Restaurangen satsar på högklassiga råvaror, genuina smaker och gemenskap vid måltiden.
Restaurangens specialitet är delikatesser som serveras på långa plankor och delas av hela sällskapet.  Denna helhet kallas Tete à Tete, som betyder ansikte mot ansikte. Med köksmästare Matti Saarinens ord: "Det viktigaste för mig är att den mat jag lagar smakar gott och också KÄNNS!"

Hotelldirektör Jani Aaltonen berättar om vad som är viktigast för honom. "Vaakuna i Tavastehus är inte bara ett hotell med fantastiska yttre ramar, utan det allra viktigaste är hotellets personal." Vi anser att den bästa garantin för en lyckad vistelse är en nöjd personal, som verkligen vill betjäna just dig!

Välkommen till lyckliga Vaakuna i Tavastehus!

 

TORNBASTUN

Bastun är designad utifrån tanken att det här är min och vår stund!

Till bastulokalerna har vi valt mörka färger med detaljer i guld och koppar. Här kan man känna att "det här har jag förtjänat". Ni kan börja med att ta ett glas mousserande vin med tilltugg medan ni blickar ut över Vanajavesi från hotellets högst belägna lokal. Sedan kan ni fortsätta till själva bastun för ett bad, fortfarande med utsikt över sjön.

Alternativt kan lokalen användas som stadens lyxigaste tävlingsläktare, eller kanske vill ni boka in en egen makeup-artist och slå klackarna i taket?

Lokalen lämpar sig också utmärkt för möten, fester eller en kväll i goda vänners lag även om man inte vill bada bastu.

Vår köksmästare Matti Saarinen och hans team sköter serveringen.
Om du inte hittar det du vill ha i våra färdiga menyer kan Matti skräddarsy en meny just för dig.

Tornbastun är en lokal som både du och dina gäster kommer att minnas länge!
Oavsett om ni badar bastu eller inte!

Välkommen!

 

 

VAAKUNAS KONFERENS- OCH FESTLOKALER

I våra mångsidiga konferensrum kan du inspireras och entusiasmeras!

Välbefinnande på alla plan är viktigt för oss i dag. När vi förnyade konferenslokalerna på andra våningen utgick vi från tanken på grönska och välbefinnande. I entrén till vår konferensavdelning finns massor av fantastiska växter, och grönskan fortsätter även i en del av våra konferensrum.

Grönska svarar på vårt behov av att vistas i naturen, och vi vill i dag känna en gemenskap med naturen. Detta har bevisade effekter på våra nivåer av stress och energi. Forskning har också visat att grönska kan minska negativa känslor.

Gröna växter renar också luften, och bättre luftkvalitet har konstaterats ha direkta effekter på vår energinivå och hjärnans funktion.

I planeringen av våra konferenslokaler har vi särskilt velat tänka på hur viktigt ett lyckat möte är.
Dina behov är vår utgångspunkt, och när du uppnår ditt mål för dagen är vi lyckliga.

Vår köksmästare har skapat mångsidiga måltider som är både mentalt och fysiskt närande.
När kroppen är i balans kan tankarna strömma fritt, vilket ger effektiva möten.

Vårt hotell har åtta olika välfungerande och ljusa konferensrum för grupper på upp till 120 personer. Konferenslokalerna är utrustade med modern teknik. Vårt läge garanterar ypperliga trafikförbindelser, löpterräng vid Vanajavesis strand och tillgång till det kulturella utbudet i stadens centrum.

I den trivsamma restaurangen Le Blason kan du njuta av utsökt mat, avslappnad stämning och vår omsorg.

Dessutom erbjuder omgivningen utmärkta motions- och rekreationsmöjligheter.  I utbudet ingår bl.a. en utflykt med snöskor, Amazing Race Jr., Fatbike safari och mycket mer.  Vi hjälper gärna till med planeringen av kringprogrammet.

Fester

På Original Sokos Hotel Vaakuna kan du fira de mest fantastiska fester. Vår sakkunniga festtjänst hjälper dig att ordna alla detaljer i anslutning till festen.

På Vaakuna tar vi god hand om våra kunder, och vi förnyar och utvecklar ständigt våra tjänster. Vi kan ordna alla slags fester, från middag för två personer till evenemang för över 300 personer. De olika lokalerna i vårt hotell passar för familjefester, årsfester, företagsfester, personaltillställningar och julfester.

Kärnan i framgången är vår yrkeskunniga och serviceinriktade personal som utför sitt arbete med stort hjärta. Vi vill ordna fester präglade av glädje!

Kontakta vår försäljningstjänst, vi är till stor hjälp redan från första början.

 

location
Possentie 7 13200, Tavastehus
Possentie 7
13200, Tavastehus
parking
puhelin
+358201234636 priser 0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min
fax
+35835581600