Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Original Sokos Hotel Vaakuna, Tavastehus

Original Sokos Hotel Vaakuna, Tavastehus
Finlands lyckligaste insjöhotell!

Original Sokos Hotel Vaakuna är ett originellt Sokos-hotell, som andas äkthet, lycka, glädje och en avslappnad stämning. Hotellet är "ett hotell och en restaurang för lyckliga människor vid stranden av en sjö".

Hotellchef Jouni Kämäri säger ofta så här: "När både vi och kunden upplever att vistelsen varit lyckad känner vi en känsla av genuin delad glädje." Detta är ett lyckligt besök. Det måste kännas!

Här har du möjlighet att njuta av lugnet vid sjön Vanajavesi, vandra eller cykla längs stränderna eller kanske njuta av den fantastiska naturen genom en paddlingstur. Vintertid kan du blicka ut över ett andlöst vackert sjölandskap som garanterat får dig att stanna upp. Sommartid kan du njuta av sjöbrisen på vår terrass, som ligger alldeles intill sjön.

Hotellets unika restaurang heter Le Blason. Precis som hotellets namn Vaakuna betyder detta namn 'vapensköld', men på franska. Restaurangen satsar på högklassiga råvaror, genuina smaker och gemenskap vid måltiden.
Restaurangens specialitet är delikatesser som serveras på långa plankor och delas av hela sällskapet.  Denna helhet kallas Tete à Tete, som betyder ansikte mot ansikte. Med köksmästare Matti Saarinens ord: "Det viktigaste för mig är att den mat jag lagar smakar gott och också KÄNNS!"

Hotelldirektör Jani Aaltonen berättar om vad som är viktigast för honom. "Vaakuna i Tavastehus är inte bara ett hotell med fantastiska yttre ramar, utan det allra viktigaste är hotellets personal." Vi anser att den bästa garantin för en lyckad vistelse är en nöjd personal, som verkligen vill betjäna just dig!

Välkommen till lyckliga Vaakuna i Tavastehus!

 

location
Possentie 7 13200, Tavastehus
Possentie 7
13200, Tavastehus
parking
puhelin
+358201234636 priser 0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min
fax
+35835581600