Menu

Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum
Ännu bättre priser för inloggade ägarkunder!
Du får tillgång till förmånerna genom att logga in med S-kod på vår webbplats. Kampanjpriset kräver inte inloggning.

Solo Supreme Sauna

Dusch, Bastu, Bord, Värdeskåp, Minibar

Sök lediga rum

Solo Supreme-rummen med bastu och en generös dubbelsäng (bredd 180 cm) och soffa bjuder in till romantiska stunder för två. Soffan kan vid behov fällas ut för två vuxna eller barn. De gemytliga rummen (37 m²) med bastu ligger i gaveländan av byggnaden på sjätte våningen. Koppla av i bastun och njut av bastudofterna och badprodukterna från Rituals. Rummen är utrustade med vattenkokare för kaffe eller te samt en Cupsolo-kapselbryggare för specialkaffe. Om ni behöver mer utrymme, kan de två rummen slås ihop genom att öppna dörren mellan dem.

Solo Single

Dusch, 140 cm Bed, Värdeskåp, Minibar

Sök lediga rum

Koppla av på den generösa sängen (bredd 140 cm). På rummet har du allt till hands, oavsett om du vill arbeta i en avkopplande miljö eller sova gott i den lyxiga sängen. Med vattenkokaren brygger du kaffe eller te när du vill. I de personliga toaletterna med dusch har vi ställt in lyxiga badprodukter från Rituals. Enkelrummen har utsikt mot den trivsamma innergården och ligger i närheten av hissen.

Solo Twin

Enkelsängar, Bord, Värdeskåp, Minibar

Sök lediga rum

De komfortabla Solo Twin-rummen ligger på våningarna 2–5. Den tilltalande och klassiska inredningen garanterar trivseln. De generösa sängarna har madrasser som formar sig efter kroppen och är tillverkade av material som tagits fram av NASA. Vattenkokaren för kaffe- eller testunder är en ytterligare trivselfaktor. Varje rum har ställbar luftkonditionering för en behaglig rumstemperatur under alla tider på året.

Solo Up King

Dubbelsäng 180 cm, Dusch, Nära hissen, Badkar, Bord, Minibar

Sök lediga rum

Ett specialrum för fyra personer (30 m²) med en King size-säng (bredd 180 cm) för vuxna och en skojig våningssäng (90 x 210 cm) för vuxna eller barn. För en extra komfortabel övernattning har vi utrustat det unika rummet med ett härligt badkar och separat duschrum, mjuka badrockar och badtofflor samt lyxiga badprodukter från Rituals. Du kan gosa i dubbelsängen eller våningssängen samtidigt som du tittar på ditt favorit program eller koppla in en egen medieenhet till tv:n.

Ultimate Solo Suite

Badkar, Bord, Värdeskåp, Minibar

Sök lediga rum

Den öppna och rymliga sviten består av ett ljust vardagsrum och ett stämningsfullt sovrum med en sammanlagd yta på 65 m². Slå dig till ro i den lyxiga sviten och låt oss ta hand om dig. Rumsservicen står dig till tjänst nästan dygnet runt och du kan beställa läckra måltider på rummet. Koppla av i ett varmt bad eller gosa på soffan och titta på ditt favoritprogram på den stora platt-tv:n (2 st. 47") antingen på någon av tv-kanalerna eller med en egen mediespelare. Utöver den generösa dubbelsängen är rummet utrustat med en soffa, som kan fällas ut för två personer, samt en separat toalett. Rummet är utrustat med vattenkokare för kaffe eller te samt en Cupsolo-kapselbryggare för specialkaffe.

Solo Supreme

Sök lediga rum

De charmiga och rymliga Solo Supreme-rummen (ca 40 m²) ligger på andra våningen och har utsikt mot den trivsamma innergården. Rummen är utrustade med en generös King size-säng (bredd 180 cm) och en bäddsoffa som kan fällas ut för två vuxna eller barn. För en extra komfortabel övernattning har vi utrustat rummet med ett härligt badkar och separat duschrum, mjuka badrockar och badtofflor samt lyxiga badprodukter från Rituals. Ett av rummen kan kombineras med ett Solo King-rum (1–2 st.). Kontakta försäljningstjänsten för mer information.

Solo King

Dubbelsäng 180 cm, Bord, Värdeskåp, Minibar

Sök lediga rum

De komfortabla Solo King-rummen ligger på våningarna 2–7. Låt dig förföras av den tilltalande och klassiska inredningen. I den lyxiga King size-sängen (bredd 180 cm), med en madrass som formar sig efter kroppen, kan du lätt tillbringa hela dagen! Vattenkokaren för kaffe- eller testunder är en ytterligare trivselfaktor. Varje rum har ställbar luftkonditionering för en behaglig rumstemperatur under alla tider på året.