Rumsbokning


Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Standard Single

Sök lediga rum

Bekväma enkelrum med härlig utsikt över stadens gator eller en fridfull innergård. Rummen är dekorerade med inredningsdetaljer från hela världen.

Standard Twin

Enkelsängar

Sök lediga rum

Trivsamma rum för två personer med utsikt över stadens gator eller en fridfull innergård. Rummen är dekorerade med inredningsdetaljer från hela världen. Alla rum är försedda med två enkelsängar.

Standard Triple

Enkelsängar

Sök lediga rum

Bekväma rum för tre personer med utsikt över stadens gator eller en fridfull innergård. Rummen är dekorerade med inredningsdetaljer från hela världen. Alla rum är inredda med tre enkelsängar.

Superior Twin

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

Dessa härliga och lugna rum ligger på 4. /7. våningen. Alla rum har parkettgolv, och de är huvudsakligen inredda i en kontinental stil. Superior beslag badrockar, tofflor, individuellt förpackade badprodukter, samt en vattenkokare set. Möjlighet till extrasäng 180x 100.

Standard Queen

Dubbelsäng

Sök lediga rum

Trivsamma rum för två personer med härlig utsikt över stadens gator eller en fridfull innergård. Rummen är dekorerade med inredningsdetaljer från hela världen. Alla rum är försedda med dubbelsäng.

Suite

Trägolv, Badkar, Dubbelsäng, Bastu

Sök lediga rum

Rymliga och bekväma sviter för en trevlig vistelse. Sviten har privat bastu och två badrum med dusch och badkar. Separat sovrum med underbar King Size-dubbelsäng och vardagsrum med fin utsikt över staden.

Twin rum, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar

Sök lediga rum

Trivsamma rum för två personer med utsikt över stadens gator eller en fridfull innergård. Rummen är dekorerade med inredningsdetaljer från hela världen. Alla rum är försedda med två enkelsängar samt med en utdragbar extrasäng för barn eller vuxen.