Sök bokning

hotel-logo

Husdjur

Husdjur

Sniffa runt och vifta näpet med svansen till hälsning. Vi har valt ut våra rum för gäster med sällskapsdjur så att ni så snabbt och smidigt som möjligt kan ge er ut på promenad och njuta av staden.

Staden vaknar sävligt till liv efter natten och Aura ås vatten flyter stilla och glittrande i morgonsolen. Det finns väl ändå inget härligare än en morgonrunda längs åstranden tillsammans med sitt sällskapsdjur?

Efter promenaden får din fyrbenta vän stanna på rummet med sin frukost och i lugn och ro njuta av friden och sin bekväma bädd.

Vi bjuder våra gästers sällskapsdjur på ett välkomstpaket med läckra Best friend-produkter av högsta kvalitet vid ankomsten. Vi vill att ni ska få koppla av och njuta av er semester tillsammans, så i välkomstpaketet ingår också tips om trevliga promenadrundor samt stadens övriga tjänster och aktiviteter där sällskapsdjur är välkomna. Tilläggsavgiften för ett rum för sällskapsdjur är 15 euro/dygn. Om du är S-Card-stamkund (rött eller svart kort) övernattar ditt sällskapsdjur gratis.

Det finns ett begränsat antal husdjur i våra rumstyper Solo King, Solo Quattro och Solo Up.