Hem

Sök bokning

hotel-logo

Parkering

content-page-hero-image

Parkering

Parkeringshuset Eskelin parkkihalli 20 €/natt, med rött eller svart S-Card för affärsresenärer 18 €/natt. Kod krävs för att använda parkeringshuset. Begränsade parkeringsplatser.

Även om hotellet ligger alldeles i centrum av staden är det enkelt att ta sig hit även med bil. Du kan smidigt parkera bilen i parkeringshuset Eskelin parkkihalli på Eskilsgatan 3. Parkeringshuset ligger endast cirka 80 meter från hotellet. Maxhöjd 1,90 m.

Parkeringen är avgiftsbelagd och parkeringsavgiften betalas i hotellreceptionen i samband med utcheckning. Parkeringsavgiften är 20 €/natt/bil. Med rött eller svart S-Card för affärsresenärer är parkeringsavgiften 18 €/natt/bil.

Du behöver en separat parkeringskod för att komma in i hallen. För att göra parkeringen ännu smidigare kan du hämta parkeringskoden nedan eller kontakta hotellreceptionen per telefon 010 786 4000 eller e-post seurahuone.turku@sokoshotels.fi. Då kan du köra direkt in i parkeringshuset vid ankomsten.

Kod idag: 2739

Det finns ett begränsat antal parkeringsplatser reserverade för Seurahuone i parkeringshuset och de kan inte bokas i förväg. Det finns inga laddstationer för elbilar i parkeringshuset Eskeli. Om du har en elbil (eller en bil över 1,90 cm hög) kan du kontakta vår hotellreception för att fråga mer om parkeringsmöjligheter. Vi hjälper gärna till!

Parkeringsanvisningar här »

Köranvisningar på karta >>