Sök bokning

hotel-logo

Möten och evenemang

Turun Seurahuone Gunnar Upstairs - Möten och evenemang

Oavsett om du planerar ett avslappnat möte, ett privat firande av ett jubileum, en oförglömlig presentation eller till och med en liten julfest för arbetskompisarna i Åbo, erbjuder Gunnar Upstairs lyxiga och nostalgiska utrymmen där allt tas i beaktande in till minsta detalj.

De fyra välutrustade mötes- och bankettlokalerna Coco, Bellini, Ella och Mimosa på andra våningen i Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone kan kombineras till ett funktionellt utrymme för upp till 175 personer.

Gunnar Upstairs faciliteter är lämpliga för både bordsservering och cocktails. Utrymmet är utrustat med modern teknik och högklassiga högtalare inbäddade i taket för ett professionellt intryck. Du hittar inte den vanliga klassrumsformen hos oss, men du kommer att njuta av en mängd olika utrymmen där det är trevligt att spendera tid. För att liva upp dina soliga sommardagar kan du också titta till hotellets mysiga bakgård, Gunnar Backyard.

Avsluta ditt tillfälle med fantastiska, noggrant övervägda livsmedelsprodukter som smakar av passion, högkvalitativa, lokala råvaror och säsongsmässiga smaker.

Om du letar efter ett mindre utrymme kan dessa platser också bokas separat. Ta en titt på vilket utrymme som passar ditt tillfälle.

Kolla in våra faciliteter här.

Välj det mest lämpliga alternativet för din fest från Gunnar Upstairs festmenyer. Du hittar våra läckra menyalternativ designade för middagsbjudningar här.

BESÖK VIRTUELLT HÄR