Sök bokning

hotel-logo

Frukost

Frukost

Känslan av mjuka lakan mot din hud, en sömndrucken tänjning och den lockande doften av nybryggt kaffe väcker dina sinnen till en ny dag. Unna dig lite lyx och låt oss bjuda dig på en symfoni av smaker och dofter. Solo Frukost serveras på andra våningen mån - fre 6.30-10.00 och sat - sön 7.30-11.00

Solo- frukost i Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone

Morgondaggen kittlar anklarna och får hela kroppen att vibrera, medan den varma luften smeker min kind. Det är morgon i Kotipellon puutarha, vars fräscha sallader och örter serveras på vårt frukostbord. När du stiger in i frukostrummet kan du känna doften av örterna och drömma dig bort till trädgården.

Omsorgsfullt utvalda närproducerade läckerheter, nybryggt kaffe och förstklassig service – alla ingredienser i en perfekt frukost, som är tillredd för just dig.

Solo- frukost för gäster som inte bor i hotellet

Läcker frukost för gäster som inte bor i hotellet är 25€/person. Vänligen boka bord här.

Solo-frukost till sängs

Varma lakan, en mjuk morgonrock, munter musik och total avkoppling, frukost på rummet. Du kan välja att njuta av morgonen för dig själv genom att beställa frukost på rummet för en tilläggsavgift på 29 euro/person. Välj dina favoriter ur vårt breda sortiment av frukostläckerheter.