Sök bokning

hotel-logo

Story

Vår berättelse

Solo Sokos Hotel Turku Seurahuone är mer än våningar och rum. Ett stycke Åbo historia, överraskande berättelser och många varma minnen gömmer sig inom dess väggar. Åbos Seurahuone har tagit emot gäster med omsorg och omtanke i nästan ett sekel.

Överraskande upplevelser i hjärtat av Åbo

Låt vardagen bygga på sin egen lycka ett tag

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone är ett elegant och livfullt boutiquehotell i centrum av Åbo. Byggnaden från 1920-talet har renoverats i modern stil. Seurahuones värdefulla fastighet byggdes 1928. Hela vårt hotell bär inredningsarkitekten Jaakko Puros signatur och präglas av det glada 20-talet. Varje rum är unikt till både storleken och inredningen. Din vistelse på vårt stämningsfulla hotell blir en upplevelse för alla sinnen.

Njut av hotellivet

Låt dig hänföras och hitta just ditt favoritrum. Koppla av och låt oss ta hand om dig med omsorg och omtanke. Njut av den unika stadskulturen i Åbo. Det härliga hotellivet. Smutta på ett glas bubbel. Ät någonting gott. Sjunk ner i ett lyxigt bubbelbad och somna i den mjuka Solo-sängen. Sätt dig ner till den bästa frukosten i Åbo med allehanda handgjorda produkter.

Låt dig omslutas av Åbo

Hotellets väggar innesluter en del av stadens historia: Societetshuset i Åbo har ju betjänat gäster i närmare ett århundrade. Skeppsbyggare, affärsmän och stadens grädda har bjudits på unika upplevelser. Det har firats släktfester och gäster från hela världen har hänförts av hotellets unika atmosfär. En atmosfär fylld av varma vänskapsstunder och oförglömliga kärlekshistorier. Hos oss blir du en del av berättelsen om Åbo.

Upptäck intilliggande Saluhallen, gå på en kulinarisk promenad, beundra konstutbudet, besök en konsert ... De bästa inköpsställena, kaféerna och restaurangerna finns alldeles om hörnet från hotellet. Du har pärlorna i Åbo stadskultur vid dina fingerspetsar.

Låt oss förtjusa dig med spännande historier och överraska dig på varje besök.

Följ med i livet på ett boutiquehotell – hos oss är du speciell och unik.

#lempihotellisi