Hem

Sök bokning

hotel-logo

Restauranger

content-page-hero-image

Gunnar Eatery & Bar

Gunnar Eatery & Bar är för invånare, förbipasserande, finsmakare, grupper och fester. "Gunu" är en restaurangtjänst som skapats av våra Åbo-världsresenärer. Delad mat, tid att vara tillsammans, roliga och roliga minnen, det här är ögonblicket med Gunnar.

Det är lätt att besöka Gunnar Eatery & Bar, även för en drink efter en dags arbete. Det finns riktiga pärlor i dryckesprodukterna - nästan alla våra viner och champagne serveras på glas. För sanna vinälskare finns ett begränsat parti rariteter från vår källarlista. Vi föredrar lokala producenter i vårt urval av drycker. Du kan komma till Gunnar ensam eller i en större grupp.

Ett stort "kockbord" gjort av alm fälld från Porthani Park inbjuder grupper att äta tillsammans över delikatesser. Bordet är en hyllning till lokala träbearbetningskunskaper, eftersom det gjordes som ett studentprojekt vid Åbo yrkeshögskola. Hos Gunnar återspeglas lokaliteten inte bara i inredningen, utan även i maten och råvarorna.

Klassikerna på menyn kompletteras av rätter och säsongsbetonade menyer som ändras fyra gånger om året, med respekt för säsongens råvaror. Okomplicerad mat, samvaro, trevliga och roliga minnen, det här är en stund i Gunnars sällskap.

Rumsservice är också tillgänglig för våra gäster (rumsservicetillägg 15 €).

Vi rekommenderar starkt att boka bord i förväg! Den populäraste tiden att unna sig är varje dag mellan 18:00 och 21:00.

Boka bord enkelt här

På helgerna serveras en utsökt brunch på Gunnar Upstairs (2:a våningen), boka för brunch här.

Ge efter för dina sinnen och åk på en smakresa med oss!