Etusivu

Hae varaus

Kokoukset Sokos Hotelleissa

content-page-hero-image

Viihtyisiä kokoustiloja ympäri Suomen ja Tallinnassa

Meillä onnistuu isommat ja pienemmät kokoukset ja juhlat, saunailtoja unohtamatta. Toteutamme tapahtumat yhteistyössä kumppaniemme kanssa niin paikallisesti kuin maanlaajuisestikin. Voitte valita valmiin paketin tai voimme räätälöidä juuri teidän tarpeisiinne sopivan paketin.

Varaa kokoustilat Tilat verkosta -palvelustamme 24/7

Hybridikokoukset Sokos Hotelleissa

Yhdistä paikan päällä tapahtuvat kohtaamiset ja etäosallistumiset sujuvasti. Live-kohtaamiset ja virtuaalitapahtumat yhdistellään sujuvasti hybriditapahtumalla. Sokos Hotels -ketju tarjoaa alustan hybriditapahtumille 31 kaupungissa ympäri Suomen. Sokos Hotellien hybriditapahtumapalvelun avulla väki kootaan pienemmissä ryhmissä yhteisen asian äärelle, onpa sitten tarve suunnitella, juhlia tai oppia yhdessä. Teknisestä toteutuksesta vastaa yhteistyökumppaneidemme ääni- ja kuvatekniikan ammattilaiset.

Kokoustarjoilut ovat täynnä energiaa

Hyvä ruoka on tärkeä osa kokouspäivän antia ja päivän tauottamista. Ruoalla on roolinsa myös suorituskyvyn ylläpidossa. Kokousjärjestäjän kannalta on tärkeää, että kaikkien akut riittävät päivän loppuun asti. Hyvän ruoan äärellä mieli lepää, siksi haluamme tarjota ravitsevan ruoan lisäksi pientä hemmotteluakin. Kokouslounaalle katetaan runsas, värikäs salaattipöytä, joka koostuu niin vihreistä salaateista, vihanneksista kuin ruokaisista salaattiversioista proteiineineen. Tarjolla on lisäksi kaksi lämmintä vaihtoehtoa, eikä kahvin kanssa tarjoiltavaa pientä makeaakaan ole unohdettu.

Tärkeät tauot

Taukoja tarvitaan pitkin kokouspäivää. Sokos Hotelleissa kokouksen aamukahvi koostuu hotelliaamiaisen parhaista paloista leipineen, jugurtteineen ja granoloineen. Runsaamman vaihtoehdon päivän alkuun tarjoaa hotellin buffetaamiainen. Iltapäivän kahvitorille katetaan vanhan hyvän säännön mukaan "sen seitsemää sorttia", joista kukin vieras valitsee itselleen mieleisimmän taukoherkun; on se sitten popcornia, tuoretta pullaa, makeinen tai hedelmä.

Luovassa huoneessa idea lentää

Voit va­li­ta ti­lai­suu­del­le­si Luo­van huo­neen. Luova huone on rento ja va­paa­muo­toi­nen tila 10-15 hen­gen ak­tii­vi­seen ryh­mä­työs­ken­te­lyyn. Se on mo­ni­puo­li­nen ja so­vel­tuu eri­lai­siin työs­ken­te­ly­ta­poi­hin, eri­tyi­ses­ti ai­vo­rii­hi- ja työ­pa­ja­työs­ken­te­lyyn. Ka­lus­tus­ta on help­po muo­ka­ta eri tar­pei­siin. Jous­ta­vuu­den li­säk­si ka­lus­tus tukee lii­ket­tä ja hy­vin­voin­tia. Tila tar­jo­aa in­nos­ta­van vaih­toeh­don pas­sii­vi­sel­le is­tu­ma­työs­ken­te­lyl­le ja ak­ti­voi kaik­kia ais­te­ja. Luova huone on yk­si­löl­li­nen mo­nil­le. Se on tila, jossa aja­tus len­tää. Jo 12 Sokos Ho­tel­lis­sa on Luova huone.

Kokoustilat kätevästi verkosta

Tilat verkosta on mutkaton varauspalvelumme, joka sopii erityisesti kokousten ja saunojen varaamiseen. Palvelun kautta varaat tilat helposti 24/7 vuoden jokaisena päivänä. Näet reaaliajassa eri vaihtoehdot vapaista tiloista ja muutamalla klikkauksella varaat mieleisesi. Vahvistuksen saat heti!

Kokoustilat kaupungeittain