Hae varaus

Kokoustilat Lappeenranta

Meillä Lappeessa majoitut vaivattomasti keskellä kaupungin palveluita, kokoustat nykyaikaisissa tiloissa ja vietät juhlaa ystävien kesken! Monipuolisia kokoustiloja on useita ja ne palvelevat 10-150 henkilöä.

Yksi tiloistamme on innovointiin ja vapaamuotoisempaan kokoustamiseen suunniteltu luova huone, Husaari. Kokouspäivän päätteeksi suosittelemme aktiviteetteja Saimaan rannalla ja Linnoituksen lähiympäristössä.

Räätälöimme sinulle toiveittesi mukaisen kokouksen tai juhlat itäisessä Suomessa. Olipa kyseessä pieni tai suuri tilaisuus, löydämme sinulle varmasti sopivan tilan ja palvelut. Ystävällinen henkilökuntamme palvelee sinua ammattitaidolla niin suunnitteluvaiheessa kuin toteutuksessa ja kokouksen aikana. Saat apua sopivan tilan löytämisessä, tarjoiluehdotuksissa sekä teknisissä haasteissa. Itseasiassa ihan missä vaan tilaisuuteesi liittyvässä asiassa.

Tutustu kokoushotellimme tiloihin, varaa verkosta tai ota yhteyttä asiantuntijoihimme!

SUURIN OSA KOKOUSTILOISTA ON VARATTAVISSA KÄTEVÄSTI JA NOPEASTI TILAT VERKOSTA - PALVELUSTAMME.

Sivustolla voit tutustua myös muihin tiloihin, joita voit varata joko soittamalla, tai täyttämällä sähköisen tarjouspyyntölomakkeen. Nämä tilat saat näkyviin valitsemalla "Myös tilat joita ei voi varata verkossa".

KOKOUSTILAT LAPPEENRANTA:

Tervetuloa kokoukseen Lappeenrantaan!

***

ASIANTUNTIJAMME APUNASI

HERÄSIKÖ KYSYMYKSIÄ? OLE YHTEYDESSÄ MYYNTIPALVELUUMME.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään, joten olethan meihin rohkeasti yhteydessä!

Kokousvaraukset Lappeenranta: Myyntipalvelu puh. 010 762 1000, sales.lappee@sok.fi

Kokoussarjat, min 2 paikkakuntaa: Sokos Hotels Myyntipalvelu puh. 0300 870 000, ma-pe klo 9-16, kokoussarjat@sok.fi

Puheluiden hinnat