Etusivu

Hae varaus

Kokoustilat Jyväskylä

Kehittämispalaveri, aamiaisinfo, asiakastapahtuma, myyntinäyttely, vuosijuhla, koulutusseminaari… Oletpa järjestämässä isoa tai pientä kokousta, tapahtumaa tai juhlaa, Jyväskylän Sokos Hotellien monipuolisissa tiloissa se onnistuu.

Meillä on runsaasti erilaisia, helposti muunneltavia ja moneen tarpeeseen taipuvia kokoustiloja. Tarjoilut hoidamme toiveittesi mukaan. Räätälöimme sinulle toiveittesi mukaisen kokouksen tai juhlat keskellä Suomea. Olipa kyseessä pieni tai suuri tilaisuus, löydämme sinulle varmasti sopivan tilan ja palvelut.

Ystävällinen henkilökuntamme palvelee sinua ammattitaidolla niin suunnitteluvaiheessa kuin toteutuksessa ja kokouksen aikana. Saat apua sopivan tilan löytämisessä, tarjoiluehdotuksissa sekä teknisissä haasteissa. Itse asiassa ihan missä vaan tilaisuuteesi liittyvässä asiassa.

Tutustu kokoushotelliemme tiloihin, varaa verkosta tai ota yhteyttä asiantuntijoihimme!

SUURIN OSA KOKOUSTILOISTA ON VARATTAVISSA KÄTEVÄSTI JA NOPEASTI TILAT VERKOSTA -PALVELUSTAMME.

Sivustolla voit tutustua myös muihin tiloihin, joita voit varata joko soittamalla, tai täyttämällä sähköisen tarjouspyyntölomakkeen. Nämä tilat saat näkyviin valitsemalla "Myös tilat joita ei voi varata verkossa".

KOKOUSTILAT JYVÄSKYLÄ:

Tervetuloa kokoukseen Jyväskylään!

****

HERÄSIKÖ KYSYMYKSIÄ? OLE YHTEYDESSÄ MYYNTIPALVELUUMME.

Kokousvaraukset Jyväskylässä

Myyntipalvelu: puh. 020 1234 640, sales.jyvaskyla@sok.fi

Kokoussarjat, min 2 paikkakuntaa: puh. 0300 870 000, ma-pe klo 9-16, kokoussarjat@sok.fi

Puheluiden hinnat »