Etusivu

Hae varaus

Kokoustilat Tampere

Kokoustilat Tampere

Tampereella uniikeissa kokous- ja juhlatiloissa järjestetään yhtä onnistuneesti niin pienimuotoisia neuvotteluja kuin suuria yritystapahtumiakin.

Hotellimme tarjoavat moderneja kokous- ja juhlatiloja erilaisiin kokoontumistarpeisiin. Tiloista löytyy uusinta tekniikkaa vaativampaankin käyttöön.

Kokoustilat Tampere:

Voit tutustua sivuilla myös muihin tiloihin, joita voit varata joko soittamalla, tai täyttämällä sähköisen tarjouspyyntölomakkeen. Nämä tilat saat näkyviin valitsemalla "Myös tilat joita ei voi varata verkossa".

Räätälöimme sinulle toiveittesi mukaisen kokouksen tai juhlat. Olipa kyseessä pieni tai suuri tilaisuus, löydämme sinulle varmasti sopivan tilan ja palvelut. Ystävällinen henkilökuntamme palvelee sinua niin suunnitteluvaiheessa kuin toteutuksessa ja kokouksen aikana. Saat apua sopivan tilan löytämisessä, tarjoiluehdotuksissa sekä teknisissä haasteissa. Itse asiassa ihan missä vaan tilaisuuteesi liittyvässä asiassa.

Tutustu kokoushotelliemme tiloihin, varaa verkosta tai ota yhteyttä asiantuntijoihimme. Tervetuloa kokoukseen Tampereelle!

***

Asiantuntijamme apunasi

Heräsikö kysymyksiä? Ole yhteydessä myyntipalveluumme.

Kokousvaraukset Tampereella

Myyntipalvelu: puh. 0300 870 030, sales.tampere@sok.fi

Kokoussarjat, min 2 paikkakuntaa: puh. 0300 870 000, ma-pe klo 9-16, kokoussarjat@sok.fi

Puheluiden hinnat