Etusivu

Hae varaus

Kokoustilat Kokkola

Original Sokos Hotel Kaarlen kokoustilat soveltuvat hyvin koulutuksien, kokousten, illanistujaisten ja juhlien järjestämiseen pienille ja isoille ryhmille.

Tilat ovat muunneltavissa 10-120 henkilön tilaisuuksia varten. Kaikissa kokoustiloissa on peruskokousvälineiden lisäksi kannettava tietokone, kiinteä videotykki sekä langaton internet-yhteys.

Räätälöimme sinulle toiveittesi mukaisen kokouksen tai juhlat Kokkolassa. Olipa kyseessä pieni tai suuri tilaisuus, löydämme sinulle varmasti sopivan tilan ja palvelut. Ystävällinen henkilökuntamme palvelee sinua ammattitaidolla niin suunnitteluvaiheessa kuin toteutuksessa ja kokouksen aikana. Saat apua sopivan tilan löytämisessä, tarjoiluehdotuksissa sekä teknisissä haasteissa. Itseasiassa ihan missä vaan tilaisuuteesi liittyvässä asiassa.

Tutustu kokoushotellimme tiloihin, varaa verkosta tai ota yhteyttä asiantuntijoihimme!

SUURIN OSA KOKOUSTILOISTA ON VARATTAVISSA KÄTEVÄSTI JA NOPEASTI TILAT VERKOSTA -PALVELUSTAMME.

Sivustolla voit tutustua myös muihin tiloihin, joita voit varata joko soittamalla, tai täyttämällä sähköisen tarjouspyyntölomakkeen. Nämä tilat saat näkyviin valitsemalla "Myös tilat joita ei voi varata verkossa".

KOKOUSTILAT KOKKOLA:

Tervetuloa kokoukseen Kokkolaan!

***

ASIANTUNTIJAMME APUNASI

HERÄSIKÖ KYSYMYKSIÄ? OLE YHTEYDESSÄ MYYNTIPALVELUUMME.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään, joten olethan meihin rohkeasti yhteydessä!

Kokousvaraukset Kokkola: Myyntipalvelu puh. 0207808920, sales.kokkola@sokoshotels.fi

Kokoussarjat, min 2 paikkakuntaa: puh. 0300 870 000, ma-pe klo 9-16, kokoussarjat@sok.fi

Puheluiden hinnat »