Hae varaus

Kokoustilat Pori

Porin Sokos Hotellissa onnistuvat erilaiset tilaisuudet: haastattelut, koulutukset ja luennot sekä juhlaillalliset ja saunaillat. Mikäli valmiista vaihtoehdoistamme ei löydy tilaisuuteenne sopivaa kokonaisuutta, niin myyntipalvelumme auttaa toteuttamaan juuri teidän tarpeisiinne sopivan tilaisuuden.

Suurimmissa tiloissamme on tilaa jopa 100 henkilölle, pienempiin tilaisuuksiin löytyy useampia vaihtoehtoja. Luova tilamme taas tarjoaa loistavat puitteet hieman rennompaan tai luovempaan tilaisuuteen. Kaikista tiloistamme löytyy ajanmukainen kokoustekniikka ja saatavilla on myös vaihtoehtoja erilaisten etäpalaverien tai striimattavien tilaisuuksien toteuttamiseen.

Räätälöimme sinulle toiveittesi mukaisen kokouksen tai juhlat keskellä Suomea. Olipa kyseessä pieni tai suuri tilaisuus, löydämme sinulle varmasti sopivan tilan ja palvelut. Ystävällinen henkilökuntamme palvelee sinua ammattitaidolla niin suunnitteluvaiheessa kuin toteutuksessa ja kokouksen aikana. Saat apua sopivan tilan löytämisessä, tarjoiluehdotuksissa sekä teknisissä haasteissa. Itse asiassa ihan missä vaan tilaisuuteesi liittyvässä asiassa.

Tutustu kokoushotellimme tiloihin, varaa verkosta tai ota yhteyttä asiantuntijoihimme!


VARAA KOKOUSTILA KÄTEVÄSTI JA NOPEASTI TILAT VERKOSTA -PALVELUSTAMME.


KOKOUSTILAT PORI:

Original Sokos Hotel Vaakuna


Tervetuloa kokoukseen Poriin!


***

ASIANTUNTIJAMME APUNASI

HERÄSIKÖ KYSYMYKSIÄ? OLE YHTEYDESSÄ MYYNTIPALVELUUMME.Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään, joten olethan meihin rohkeasti yhteydessä!

Kokousvaraukset Pori: Myyntipalvelu puh. 029 004 2002, sales.pori@sokoshotels.fi

Kokoussarjat, min 2 paikkakuntaa: Sokos Hotels Myyntipalvelu puh. 0300 870 000, ma-pe klo 9-16, kokoussarjat@sok.fi

Puheluiden hinnat »