Etusivu

Hae varaus

Kokoustilat Joensuu

Vuonna 2021 upeasti uudistunut Original Sokos Hotel Kimmel on Itä-Suomen monipuolisin tapahtumatalo, jossa järjestetään niin laadukkaita näyttelyitä, kokouksia ja seminaareja, häitä kuin tyylikkäitä juhlia.

Kimmelin tapahtumatilat tarjoavat nykykarjalaista luksusta jopa 1000 vieraalle kerrallaan. Sijainti Sirkkalan puiston laidalla, Pielisjoen rannalla tuo pohjoiskarjalaisen luonnon lähelle tapahtumavieraita. Pienempiin kokouksiin sopii mainiosta Original Sokos Hotel Vaakunan tunnelmallinen Vaakuna-kabinetti. Räätälöimme sinulle toiveittesi mukaisen kokouksen tai juhlat Joensuussa.

Olipa kyseessä pieni tai suuri tilaisuus, löydämme sinulle varmasti sopivan tilan ja palvelut. Ystävällinen henkilökuntamme palvelee sinua ammattitaidolla niin suunnitteluvaiheessa kuin toteutuksessa ja kokouksen aikana. Saat apua sopivan tilan löytämisessä, tarjoiluehdotuksissa sekä teknisissä haasteissa. Itseasiassa ihan missä vaan tilaisuuteesi liittyvässä asiassa.

Tutustu kokoushotellimme tiloihin, varaa verkosta tai ota yhteyttä asiantuntijoihimme!

SUURIN OSA KOKOUSTILOISTA ON VARATTAVISSA KÄTEVÄSTI JA NOPEASTI

Sivustolla voit tutustua myös muihin tiloihin, joita voit varata joko soittamalla, tai täyttämällä sähköisen tarjouspyyntölomakkeen. Nämä tilat saat näkyviin valitsemalla "Myös tilat joita ei voi varata verkossa".

KOKOUSTILAT JOENSUU:

Tervetuloa kokoukseen Joensuuhun!

****

HERÄSIKÖ KYSYMYKSIÄ? OLE YHTEYDESSÄ MYYNTIPALVELUUMME.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään, joten olethan meihin rohkeasti yhteydessä!

Kokousvaraukset Joensuu: Myyntipalvelu puh. 020 1234 660, sales.karelia@sok.fi

Kokoussarjat, min 2 paikkakuntaa: puh. 0300 870 000, ma-pe klo 9-16, kokoussarjat@sok.fi

Puheluiden hinnat »