Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Original Sokos Hotel Royal Vaasa

Original Sokos Hotel Royal Vaasa – elämää ja energiaa

Original Sokos Hotel Royal Vaasa sijaitsee keskellä kaupunkia, kauniin puistikon varrella. Vaasa on kätevän kompakti kaupunki, jossa kaikki tärkeä löytyy lyhyen kävelymatkan päästä. Hymyilevä henkilökuntamme opastaa sinut luontoretkille metsään tai merenrantaan, parhaisiin lenkkimaastoihin, torikahville tai kaupungin idyllisiin putiikkeihin ja kahviloihin. Elämäniloinen Vaasa tarjoilee energiaa monella tavalla!

Nälkä lähtee syömällä ja jano juomalla! Royal Vaasan monipuolinen ravintolamaailma tarjoaa loistavat puitteet niin arkeen kuin juhlaan. Piipahda syömään meksikolaista katuruokaa Wazacaan, poikkea irkkupub O'Malleysiin oluelle tai nauti Frans & Nicolen elämäniloisesta bistrotunnelmasta. Tilausravintolamme Central on toiminut tuhansien juhlien ja illallisten näyttämönä jo vuodesta 1941 saakka. Central-ravintolassa aloitat uuden päivän runsaan aamiaispöydän äärellä.

Tervetuloa energisten ihmisten elämäniloiseen hotelliin, Original Sokos Hotel Royal Vaasaan!

location
Hovioikeudenpuistikko 18 65100, Vaasa
Hovioikeudenpuistikko 18
65100, Vaasa
parking
puhelin
+358 20 1234 619 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
fax
+358 10 784 0049

Internet-yhteydet

Hotellin asukkaille on tarjolla ilmainen, langaton laajakaistayhteys.

Ilmastointi

Huonekohtainen ilmastointi on kaikissa Royal-rakennuksen huoneissa.

Asiakaspalautteet

Hyvät vuoteet saivat aikaan hyvän ja levollisen yön. Ihana saunaosasto ja iso uima-allas oli rentoutti mukavasti. Aamun nälkä lähti todella monipuolisessa aamiaisbuffetissa, joka nautittiin viihtyisässä ravintolassa.

Majoituimme hotellin vanhemmalla puolella. Huone oli tilava ja parveke oli kiva. Mukavissa sängyissä sai hyvät yöunet. Aamiaisella oli hyvä valikoima. Hienoa saunaosastoa emme tälläkertaa ehtineet käyttää. Parasta hotellissa on aina ystävällinen ja hyvä palvelu.

Saimme huoneen ylimmästä kerroksesta toivomuksen mukaan. Hyvät sängyt nukkua. Upeat näkymät kaupungin ylle näköalahissistä. Aamiainen loistava. Tomaatitkin siivuina eikä lohkoina. Voimme suositella lämpimästi.

Saimme huoneen ylimmästä kerroksesta toivomuksen mukaan. Hyvät sängyt nukkua. Upeat näkymät kaupungin ylle näköalahissistä. Aamiainen loistava. Tomaatitkin siivuina eikä lohkoina. Voimme suositella lämpimästi.

Kiva , suuri huone keskellä kaupunkia. Ystävällinen henkilökunta. Aamupala runsas, kiva kävelymatka maan alta toiselle puolelle hotellia. Saunaosasto todella hieno ja siisti. Uima-allas aika pieni, mutta näkymät hienot.

Hyvällä paikalla Vaasan keskustassa. Hotelli kahden puolen katua, alikulkutunneli käytössä. Ystävällinen henkilökunta. Samassa rakennuksessa baari ja ravintola. Maksullinen autotalli alakerrassa. Aamupala mahtava, kahvipannu valmiina pöydässä.

Keskellä kaupunkia ,tosi hieno aamupala ja hiljainen huone ylimmässä kerroksessa. Henkilökunta oli ystävällinen ja kaikki sujui niinkuin hotellissa pitääkin. Huoneet tarpeeki isoja jopa matkalaukulle.

Taattua Sokos hotelli laatua keskellä Vaasan keskustaa kävelymatkan päässä rautatieasemalta ja torilta. Pikantti yksityiskohta Hotel Royal Vaasassa oli kulku alikulkutunnelin kautta huoneisiin vanhalle Centralin puolelle, jossa myös aamiainen tarjoillaan. Kuorofestivaalin aikana kulttuurista pääsi nauttimaan ihan vain istahtahtamalla hotellin kahvilaan.

Uusi puoli. Huoneet siistit, mutta pienet. Vanha Puoli. Huoneet isot ja kohtuullisen asialliset. Aamupala on ollut aina vierailessa todella monipuolinen ja hyvä. Palvelu ollut ystävällistä ja asiantuntevaa.

Olemme joka kerta Vaasassa käydessämme valinneet Royal Vaasa hotellin. Sijainti on erittäin hyvä, ihan torin lähellä, aamupala on hyvä ja aamupalan tarjoamis huone on mielestäni viihtyisä. Palvelu on hyvää. Eläinhuoneitakin on kuulemma n. 40, kun asiaa tiedusteltiin seuraavaa kertaa varten. Suosittelen lämpimästi.