Etusivu

Hae varaus

hotel-logo

Aamiainen

content-page-hero-image

Original Sokos Hotel Royal Vaasan aamupala on suunniteltu herättämään aistisi ja tarjoamaan täydellisen alkusoiton päivällesi.

Aamiainen on täydellinen hetki nauttia hitaasti kuppi tuoretta kahvia tai teetä, nähdään aamiaisella joka tarjoillaan hotellin 1. kerroksessa!

Royalin aamiainen antaa sinulle tarvittavan energian aloittaa päiväsi parhaalla mahdollisella tavalla ja luo vahvan pohjan kaikille seikkailuille ja kohtaamisille, jotka odottavat sinua. Aamiaisbuffetilla on tarjolla jotain jokaiseen makuun, olit sitten makean, suolaisen tai terveellisen aamiaisen ystävä.

Aamiainen on tarjolla hotellin 1. kerroksessa, Ravintola Royalin tiloissa.

ma-pe klo 6-10
la-su klo 7-12
(pyhäpäivinä sunnuntain aukioloajat)

Hotelliaamiainen ei majoittuville vieraille

Aamiaista voi tulla nauttimaan vaikka ei hotellissa asuisikaan. Tarjolla on buffetaamiainen hintaan ma-pe 14 €/hlö S-Etukortilla (norm. 16 €), la-su sekä juhlapyhät 16 € S-Etukortilla, ilman korttia 18 €. Myös take away mahdollisuus!

Huomioithan ystävällisesti, että etenkin viikonloppuisin osa aamiaiskattauksista voi olla täynnä ja tällöin emme voi myydä aamiaista ilman majoitusta. Ei-majoittuvat vieraamme voivat maksaa aamiaisen paikan päällä aamiaistilassa.

Lasten aamiaishinnat:
0-3 v. lapset ei veloitusta
4-12v. lapset 1 euro/ikävuosi (esim. 6 v. = 6 €)
Yli 12 vuotiaiden hinnat kuten aikuisilta

Opiskelija- tai työeläkekorttia näytämällä hinta on 14 € joka päivä.

AAMIAISPASSI

Keräämällä leimoja aamiaispassiin saat joka 6. aamiaisen veloituksetta! Muista pyytää passia henkilökunnalta maksun yhteydessä. Aamiaispassi on voimassa 6 kk ensimmäisestä leimasta, passi on henkilökohtainen.

Tervetuloa maittavalle aamunavaukselle!