Etusivu

Hae varaus

hotel-logo

Kokous- ja juhlapalvelut

content-page-hero-image

Kokous- ja juhlapalvelut

Original Sokos Hotel Royal Vaasa tarjoaa kokous- ja juhlatiloja moneen tarpeeseen!

Kokous- ja julhatilat

Uniikit tilat ja makunautinnot yhdistyvät täydellisesti Royalissa, joka tarjoaa monipuoliset kokous- ja juhlatilat. Päätila, itse Ravintola Royal, luo ylellisen juhla-asetelman, ja vieressä sijaitseva Aurora-tila on täydellinen paikka tervetuliaismaljojen nauttimiseen ennen juhlaa. Kokoustavat vieraat siirtyvät sujuvasti Aurora-tilasta Royaliin aamiaiselle tai lounaalle.

Hotellin toisesta kerroksesta löytyy neljä ainutlaatuista 12–60 hengen kokoustilaa, jotka tarjoavat inspiroivan ympäristön. Katolta avautuu Huippu – Panoramic Sauna & Pool -saunaosasto, jossa voit rentoutua trooppisen lämpimissä tunnelmissa nauttien samalla upeista Vaasa-näkymistä. Kokoustarjoilut valmistetaan talossa käsityönä, korostaen paikallisia makuja, ja juhlamenuissa heijastuu talon pitkä kulinaristinen perinne.

Haapa tilaussauna

Hotellin katolla, Huippu – Panoramic Sauna & Pool kerroksessa sijaitseva tilaussauna, jonka näkymät häikäisee ja ällistyttää, jopa vaatimatonta Vaasalaista! Valoisasta tilasta löytyy kaikki mitä tarvitset – oleskelutilat, kokoustilat, näköalasauna ja kaksi omaa lasitettua terassia. Soveltuu kokouksiin ja saunatilaisuuksiin 20-30 henkilöön asti. Vierailun ajan trooppisen lämmin uima-allas ja sauna-hostimme palvelut ovat käytössäsi.

Vihta ja Hehku tilaussaunat

Myös Vihta ja Hehku sijaitsevat Hotellin katolla. Valoisasta tilasta löytyy kaikki mitä tarvitset, lisäksi oma lasitettu terassi. Soveltuu alle 10 hlön saunatilaisuuksiin ja rennompiin pienempiin kokouksiin. Vierailun ajan trooppisen lämmin uima-allas, oma lasitettu terassi ja sauna-hostimme palvelut käytössäsi

Aurora

Ravintolapalveluiden vieressä sijaitsee Royalin suurin kokoustila Aurora. Tilan muuntautumiskyky vastaa kaikkein vaativimpiakin tarpeita, eikä tilan tekninen varustelu jätä ketään kylmäksi. Tilaa voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin, kuten aamiaisinfotilaisuuksiin, näyttelytilaksi ja monenmoisiin juhliin. Luokkamuodossa tilaan mahtuu max. 72 henkilöä, teatterimuodossa jopa 120 henkilöä.

Filmi

Elokuvasalin tunnelmaa tarjoava kokoustila muhkeine nojatuoli-istuimineen tarjoaa mieleenpainuvan kokemuksen. Erinomainen kuvan laatu ja äänentoisto mahdollistavat tilaisuudellesi hieman enemmän kuin tavallisessa kokoustilassa - hyödynnä kick off -tilaisuukissa, mediatilaisuuksissa, lanseerauksissa tai ohjelmallisissa tilaisuuksissa. Myös hybriditilaisuudet mahdollisia. Kysy yksilöllistä toteutusta tilaisuudellesi myyntipalvelustamme.

Kabinetti

Hotellimme aulan ja pääravintolan yhteydessä oleva Kabinetti soveltuu niin kokouskäyttöön kun yksityisiin ruokahetkiin: Tilaan mahtuu diplomaattimuodossa 12 henkilöä.

Onni

Kokoustaminen Onnissa ei ole tylsää! Tämä uusimmalla tekniikalla varustettu valoisa "Luova huone" on suunniteltu luomaan virikkeitä ja herättelemään eri aisteja mm. valaistuksen, funktionaalisten huonekalujen ja materiaalivalintojen avulla. Tila sopii hyvin myös rennompiin tilaisuuksiin – sosiaalisesti sohvilla tai pöytäfutista pelaten!

Solar

Kokoustilamme Solar täyttyy kauniina päivänä auringonsäteistä ja energisoi vieraitaan. Luonnonvalolla varustettu kokoustila on erityisen suosittu, sillä se luo miellyttävän ja inspiroivan ympäristön, jossa osallistujat voivat keskittyä paremmin ja pysyvät virkeinä.

Tuuli

Kokoustilamme Tuuli täyttyy kauniina päivänä auringonsäteistä ja energisoi vieraitaan. Luonnonvalolla varustettu kokoustila on erityisen suosittu, sillä se luo miellyttävän ja inspiroivan ympäristön, jossa osallistujat voivat keskittyä paremmin ja pysyvät virkeinä.

Valo -working lounge

Tarvitsetpa yksityistä tilaa aivoriihelle, johtoryhmäkokoukselle tai vain pikapalaverille enintään 12 hengelle, Valo on ratkaisusi. Meiltä löytyy työskentely- ja kokoustiloja lähellä palveluita ja paikalle saapuminen on helppoa.

Lisätiedot:

Myyntipalvelu Original Sokos Hotel Royal Vaasa, puh. +358 20 780 8860, sales.vaasa@sok.fi. Myyntipalvelu avoinna arkisin klo 8.00 - 16.00.
Puhelun hinta >>

Tilat verkosta

Jätä tarjouspyyntö!