Vuokatin Vaellus 3.9.2022

49 € 
/hlö/vrk/2 hh

Vuokatin Vaellus on syyskauden avaustapahtuma Vuokatin vaaramaisemissa. Tapahtuma kokoaa yhteen vaelluksen, pyöräilyn ja joogan harrastajat sekä koiraihmiset. Matkaan kannattaa lähteä koko perheellä, sillä tarjontaa löytyy myös perheen pienimmillekin.

Tapahtuman ytimen muodostaa Suomen vanhin vaellustapahtuma Vuokatin Vaellus, ja viikonlopun täydentävät Pyörävaellus, Koiravaellus, Joogavaellus sekä pienten lasten perheille suunnattu Perhevaellus.

Tapahtuman pääareenan muodostavat Vuokatin vaarat, joista kukin voi nauttia tavallaan. Toiselle ne tarjoavat fyysisiä haasteita, kun taas toinen löytää niistä unohtumattomia vaelluselämyksiä. Pisimmillä vaellusreiteillä osallistujat pääsevät kokemaan mm. Vuokatin UKK-reitin legendaarisen 13 vaaran ylityksen.

Vuokatista löytyy tapahtuman aikaan myös paljon muuta oheisohjelmaa ja tekemistä. Onhan kyseessä Suomen monipuolisin lomakeskus. Myös majoitustarjontaa löytyy jokaiseen makuun, ja mikä parasta: aivan Break Sokos Hotel Vuokatin tapahtumakeskuksen ytimestä.

TERVETULOA MUKAAN KAIKKIEN AIKOJEN VAELLUSTAPAHTUMAAN!

BREAK SOKOS HOTEL VUOKATTI

alk. 49 €/hlö/vrk/2 hh:ssa


Hintaan sisältyy

  • majoitus
  • runsas Break-aamiainen
  • asiakassaunojen ja kuntosalin käyttö


Näin varaat nettisivuillamme

Varauskoodi: BVAELLUS22
Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Saat näkyviin saatavilla olevat huoneet. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Tapahtumahinta on voimassa 2.-4.9.2022.

Lisätietoja

Kajaanin ja Vuokatin Sokos Hotellien myyntipalvelu puh. 010 783 1100 ma-pe klo 8-16, tai suoraan hotellista, puh. 010 783 1000, hotelvuokatti.vuokatti@sokoshotels.fi. Puhelun hinta 010-alkuiseen numeroon 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Break Sokos Hotel Vuokatti

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.