Kategoriatunnus_Original

Rento kesäloma Tapiola Gardenissa

Jopa -25%  

Vietä rento kesäloma vieraanamme Original Sokos Hotel Tapiola Gardenissa! Espoo tarjoaa vaihtoehtoja ulkoiluun ja kulttuuririentoihin.

Kun haluatte lomaltanne helppoutta ja rauhallisuutta, suunnatkaa meille Espoon Tapiolaan. Täällä saatte hyvät yöunet rauhallisessa ympäristössä ja maukkaan aamiaisen.

Meiltä ei ole pitkä matka juuri minnekään. Kauppakeskus AINOA vieressämme tarjoaa hyvät shoppailumahdollisuudet ja merellinen ulkoilumaisema on muutaman kivenheiton päässä. Hotellimme takana sijaitsee Espoon kaupungin ylläpitämä keskusallas, jossa pääsee testaamaan mm. sup-lautataitojaan. Myös kulttuuria rakastavalle löytyy vaihtoehtoja: monipuolinen museoiden, näyttelyiden ja tapahtumien keskus WeeGee on vain 10 minuutin kävelymatkan päässä hotelliltamme. Eikä pidä unohtaa Espoon kulttuurikeskusta, esittävän taiteen ja kulttuurielämän päänäyttämö Espoossa. Jos jaksat lähteä vähän pidemmälle, Nuuksion kansallispuistosta löytyy ihania luontopolkuja ja paljon tekemistä ulkona liikkujalle.

Original Sokos Hotel Tapiola Garden, Espoo

Majoitus -25% päivän hinnasta
 

Hinta sisältää:

  • Majoituksen
  • Buffetaamiaisen
  • Kuntosalin, sauna- ja allasosaston käytön
  • Langaton laajakaista
     

Näin varaat: 

Parhaan hinnan saat kirjautumalla S-tunnuksellasi osoitteeseen sokoshotels.fi ja valitsemalla hotellihaussa kohdan S-Etukortti, jolloin alennus on -25% päivän hinnasta. Ilman kirjautumista hinta on -10% päivän hinnasta S-Etukortilla. Mikäli sinulla ei ole vielä S-tunnusta voit luoda sen täältä.

Hemmottele lapsia omalla huoneella

Lasten lisähuoneen saat varattua suoraan vastaanotostamme alk. 50€ / 2 lasta, päivän hintaisen tai S-Etuhintaisen huoneen yhteydessä. Soita suoraan vastaanottoon 020 1234 616 tai laita sähköpostia tapiolagarden.espoo@sokoshotels.fi. Hinta on S-ryhmän asiakasomistajan hinta vapaa-ajan matkustukseen. Lasten lisähuoneita saatavilla rajoitettu määrä.

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Tapiola Garden

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.