Menu

Puijonsarven päärakennus uudistui – inspiraationa paikallisen musiikin ja tanssin eri sävyt

Kuopion Original Sokos Hotel Puijonsarven päärakennuksen tyylikäs uudistus on valmistunut. Uusien huoneiden aistikas sisustus on saanut inspiraationsa paikallisen musiikin ja tanssin eri muodoista sekä niiden synnyttämästä liikkeestä. Kauniiseen valaistukseen ja soljuvaan tunnelmaan on uudistuksessa panostettu erityisen paljon.
 
Liikettä löytyy myös hotellikäytäviltä. Paikallisen taiteilijapariskunnan Jaana Partasen ja Heikki Lamusuon luomat dynaamiset taideteokset heräävät eloon vieraan lähestyessä niitä. Teosten lähtökohtana ovat Kuopio Tanssii ja Soi -festivaalien huikeat esitykset. Taideteokset yhdistyvät luontevasti suunnittelutoimisto Franz Designin suunnittelemiin kauniisiin huoneisiin.
 
"Haluamme tukea paikallisuutta monin eri tavoin, joten päärakennuksen uudistuksessakin oli luontevaa valita suunnittelun lähtökohdaksi Kuopion kultturelli ydin", hotellinjohtaja Johanna Väätäinen toteaa. 
 
"Olemme saaneet oikein hyvää palautetta nyt uusituista huoneistamme. Aistikas sisustus, uniikit ja liikettä kuvaavat taideteokset sekä pintojen koskettamaan houkuttavat struktuurit ovat jääneet erityisesti vieraidemme mieleen", Väätäinen kertoo ylpeyttä äänessään.
 
Kvintetit sopivat nimensä mukaisesti viidelle
 
Uudistuksen myötä päärakennukseen saatiin myös isommille seurueille sopivia kvintettihuoneita sekä lisää saunallisia Superior-huoneita ja sviittejä.
 
"Viime vuosien uusin trendi on ollut isojen huonekokonaisuuksien kysyntä. Nyt halutaan matkustaa porukalla, yhdessä aikaa viettäen. Tartuimme tähän trendiin ja loimme päärakennukseen kvintettihuoneita, joissa nimensä mukaan on vuoteet viidelle. Kvintetti koostuu kahdesta, väliovella toisiinsa yhdistyvästä huoneesta", Väätäinen kertoo. 
 
Sviiteistä häikäisevin on rokkisviitti lavamaisine vuoteineen ja hulppeine saunaosastoineen. Koko Rock Suite on täynnä teemaan sopivia yksityiskohtia, kuten mustaa samettia, kullattuja esineitä ja esiintymisasuja – löytyypä sviitistä paikallisen rockyhtyeen Turmion Kätilöiden bassokitarakin. 
 
"Päärakennuksen 157 huoneen uudistuksen valmistuttua tulivat koko talon kattaneet, usean vuoden mittaiset uudistustyöt päätökseen. Tarjoamme nyt ajassa elävän, upean savolaisen hotellielämyksen vieraillemme. Puikkari on monipuolinen ja tyylikäs kokonaisuus, josta löytyy mieluinen huone joka makuun ja tarpeeseen sekä useita ravintoloita ja Itä-Suomen isoimpiin kuuluvat tapahtumatilat", hotellinjohtaja summaa 
 
 
 
Original Sokos Hotel Puijonsarvessa on 293 huonetta, neljällä eri sisustustyylillä ja viidessä eri rakennuksessa. 

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Puijonsarvi

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.