talviloma sokos hotels oulu rovaniemi levi majoitus hotelli Alkutalven lumiloma pohjoisessa

Omistajille -25% huippuetu talviloman viettoon!

S-Etukortilla jopa -25%  

Varaa talvilomasi ja hyödynnä asiakasomistajan uusi etu, jolla saat jopa -25% alennusta

 

Osuuskauppa Arinan kolme hotellia tarjoavat hienot puitteet monenlaisiin talviaktiviteetteihin. Valitse mieleisesi, ja nappaa nopeasti majoitus parhaaseen hintaan S-Ryhmän omistajan uudella huippuedulla, -25 % alennuksella päivän hinnasta.

 

Oulussa voit nauttia talvielämyksistä Nallikarin Talvikylässä, huumaantua vauhdin hurmasta lasketellen Ruskotunturilla sekä kurkistaa kulttuurielämyksiin. Lisäksi voit kätevästi herkutella kaupungin lukuisissa ravintoloissa ja nauttia shoppailusta aivan hotellimme lähiympäristössä. Hyvistä unista ja hemmottelusta vastaa sydämellinen koti keskellä Oulua! Talven ihmemaa Oulu - sokoshotels.fi

 
Rovaniemeltä teet kätevästi päiväretken Ranuan eläinpuistoon, nautiskelet Ounasvaaran hiihtoladuista tai laskettelurinteistä - ehkäpä jopa rohkenet kokeilla talviuintia Kemijoessa! Kaupungin kulttuuritarjonta, shoppailumahdollisuudet sekä Rovaniemen eläväinen ravintolakattaus ovat myös aivan nurkan takana. 
 
Levi ei esittelyjä kaipaa. Rinteet kutsuvat laskemaan aloittelijasta kokeneempaan konkariin. Ladut vievät keskelle lumisia maisemia, ja Tonttulan elämyskylä tarjoaa taikaa pienemmille ja isommille. Sijaintimme Levin keskuksen ytimessä ja suoraan tunturin kupeessa takaavat, että olet luonamme aina tapahtumien keskipisteessä.

 

Näin varaat:

Parhaan hinnan saat kirjautumalla S–tunnuksellasi osoitteeseen sokoshotels.fi ja valitsemalla hotellihaussa kohdan "S–Etukortti". Tee hotellihaku valitsemalla haluamasi kaupunki tai hotelli, majoituksen päivämäärät ja henkilömäärä sekä merkitsemällä S-Etukortti. Jos sinulla ei ole vielä S–tunnusta, voit luoda sen täältä: Luo tunnus

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Break Sokos Hotel Levi

Original Sokos Hotel Arina

Original Sokos Hotel Vaakuna, Rovaniemi

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme.