Menu

Löydä Turun Second Hand helmet

Turku on Second handin luvattu maa, sillä kaupungista löytyy nykyään useampi aivan ihastuttava kirpputori, joita kannattaa tulla koluamaan jo kauempaakin. Majoitu hotellissamme keskellä kaupunkia ja löydä upeat second hand- ja vintage-helmet!
 
Naapurikorttelistamme löydät suursuosion saavuttaneen Maanantaimarket-liikkeen, josta on lähes mahdotonta poistua tekemättä löytöjä! Heti saman korttelin toiselta puolelta löytyy ihana Merkitys – Second hand shop. Näiden kahden helmen lisäksi keskustasta heti Hansakorttelia vastapäätä löytyy myös Dirty Hippies Second hand, josta nappaat kirpparilöytöjen lisäksi mukaasi myös oivat vaatehuolto tarvikkeet.
 
Turun Seurahuoneelta on vaivatonta startata kirpputorikierrokselle ja Turun laajan valikoiman takia kannattaa tänne matkata second hand löytöjen perässä, vaikka jo vähän kauempaa!
 
Maanantaimarketin naapurista löydät myös hellyyttävän Kui-Design shopin, josta saat näppärästi Turku aiheiset kotimaiset design-tuotteet kotiin tuliaisiksi. Houkuttaisiko esimerkiksi Piispis-sukat tai Funikulaari-lippis?
 
Alla olevasta linkistä löydät vielä Visit Turun kokoamat Second hand -vinkit Turun vierailullesi.
 

Nähdään Turussa, Turun Seurahuoneella lempihotellissasi! 

 

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone, Turku

S-Etukortilla jopa -25% Päivän hinnasta.

Hintaan sisältyy: 

  • majoitus
  • aamiainen
  • asiakassauna

Näin varaat: 

Parhaan hinnan saat kirjautumalla S-käyttäjätililläsi verkkosivuillemme. Näin pääset hyödyntämään asiakasomistajan parhaan edun jopa -25 % Päivän hinnasta. Jos sinulla ei ole tunnusta, voit luoda sen sivun oikeasta ylälaidasta kohdasta Kirjaudu > Luo S-käyttäjätili.

Tee hotellihaku valitsemalla haluamasi kaupunki tai hotelli, majoituksen päivämäärät ja henkilömäärä sekä merkitsemällä S-Etukortti. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Lisää varaukseesi myös haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisäpalveluita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.
 
Lisätiedot:
Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 0300 870 000, ma-pe klo 8-18 tai suoraan hotellista, puh. 010 786 4000.
Puhelun hinta 0300-alkuiseen numeroon: 0,51€/min + pvm/mpm, 010-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 12,09 snt/min.

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.