Lentosataman Sex & the Sea -näyttelyn teemahuone nyt Estoriassa

-15%  

Solo Sokos Hotel Estoria on Viron ainoa designiin ja tarinoihin keskittyvä hotelli, ja hotellivieraat mainitsevatkin usein, että he ovat saaneet hotellista paljon uutta tietoa Virosta ja ideoita siihen, mitä oman vierailun aikana kannattaa vielä kokea tai nähdä. Hotelli Estoria on tehnyt yhteistyötä Viron merimuseon kanssa jo vuosia, ja museon suunnittelemat huoneet välittävät aina erinomaisesti kunkin näyttelyn sisältöä. Lentosatama on eräs Viron suosituimmista museoista, ja siellä parhaillaan esillä oleva Sex & the Sea -näyttely on toiminut uusimman huoneen inspiraation lähteenä.

Hollantilaisen multimediataiteilijan Saskia Boddeken näyttely Sex & the Sea kertoo merimiesten halusta ja kaipuusta. Näyttelyä täydentää valtava pullopostikirjeiden installaatio, joka on saanut innoitteensa ensimmäisen maailmansodan ajalta peräisin olevista suomalaisten nuorten naisten kirjeistä hiidenmaalaisille merimiehille. Estorian hotellihuoneessa on valikoima kuvia näyttelystä sekä esineitä, jotka ovat tuttuja myös näyttelystä. Lisäksi tarjolla on mahdollisuus tutustua virolaisten muotoilijoiden tuotantoon. Kirill Safonov on luonut näyttelyn ainesten pohjalta kaulahuiveja naisille ja taskuliinoja ja solmukkeita miehille. Näyttelystä kertovassa hotellihuoneessa voi myös pelata pelikorteilla, jotka ovat valokuvaaja Mark Raidperen ja stylisti Katrin Aasmaan käsialaa.

Tervetuloa tutustumaan Lentosataman näyttelyyn ja yöpymään Solo Sokos Hotel Estoriassa!

Kun teet varauksen koodilla CITYBREAK, saat 15 %:n alennuksen Solo Sokos Hotel Estorian varauksesta.

Näin teet varauksen: Syötä varauksen tekemiseen tarvittavat tiedot. Varauksen koodi on CITYBREAK. Näytöllä näkyvät saatavilla olevien huoneiden hinnat. Valitse haluamasi hinta ja mahdolliset lisätuotteet ja -palvelut. Saat varausvahvistuksen omaan sähköpostiisi.

Info: Sokos Hotels Tallinnan myyntipalvelu, puh. +372 680 9300, ma–pe klo 8–18 tai sähköposti estoria.reservation@sok.fi

Hinnat vaihtelevat viikonpäivän ja hotellin mukaan.

Huom! Varauksen voit tehdä vaikka jo tänään, mutta majoituksen tulee tapahtua 01.09-30.12.19 

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Solo Sokos Hotel Estoria

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone