Menu

Krokotiilirock Lappeenrannan kesäteatterissa 2021

Lappeenrannan kesäteatteri vanhassa Linnoituksessa on ihanan nostalginen elämys. Kesällä 2021 kesäteatterin lavan täyttää musiikki ja ilo, kun Krokotiilirock saa odotetun kantaesityksensä meillä Lappeenrannassa!

Tähtiesiintyjänä legendaarinen Virve Rosti!

Vauhdikkaaksi kuvailtu Krokotiilirock on tarina rohkeudesta, siitä miten ihminen saa voimansa takaisin ja muuttuu oman elämänsä sankariksi. Tunnelmaa siivittää nostalginen rock-musiikki livebändin säestämänä. Rooleissa nähdään mm. Virve Rosti, Tommi SoidinmäkiUshma KarnaniPanu VauhkonenKirsti Valve ja Lasse Karkjärvi.

Kesäteatterin lisäksi kaupungillamme on paljon tarjottavaa kesävierailleen: risteilyt sinisellä Saimaalla, tunnelmallinen Linnoitus, sataman huvitukset ja paljon muuta... 

 

Lisätuote Kesäteatterilippu 34 € /hlö

Näin varaat: täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse haluamasi huonetyyppi ja hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Kesäteatterilippu löytyy lisäpalveluista. Katso huolellisesti, mihin näytökseen olet menossa ja varaa klo 14 tai klo 19 lippu sen mukaan. Lippu on aina saapumispäivälle. Mikäli olet menossa teatteriin kesken viipymän tai lähtöpäivänä, olethan yhteydessä hotelliin.
Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita suoraan hotellista.

Lisätietoja: Original Sokos Hotel Lappeen myyntipalvelu, arkisin klo 8.30-16, puh. 010 762 1000 / sales.lappee@sok.fi. Puhelun hinta 010-alkuiseen numeroon 8,35 snt/puh + 12,09 snt/min.

Lippuja saatavilla rajoitettu määrä.

 

Tervetuloa kesäteatterivieraaksemme kesällä 2021!

 

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Lappee

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme. Kampanjahinta ei vaadi kirjautumista.