Menu
Kesä hotellissa Rovaniemi Oulu Levi Sokos Hotels Kesä hotellissa

Koe lomallasi pohjoisen kesä!

jopa -25%  
KOE LOMALLASI POHJOISEN KESÄ!
 
Pohjoiset Sokos -hotellit sijaitsevat mukavan välimatkan päässä toisistaan ja tarjoavat upeat kohteet kokea Pohjois-Suomen kesän parhaat puolet. Urbaani kaupunkihotellimme Oulussa, lämminhenkinen hotellimme Rovaniemellä sekä Lapin rauhaa ja valoisia kesäöitä tarjoileva hotellimme Levillä odottelevat sinua jo vieraaksemme. Tervetuloa kokemaan pohjoisen roadtrip ja nauttimaan lomastasi hotelleihimme!
 
Eläväinen kaupunkihotellimme Original Sokos Hotel Arina sijaitsee Oulun ydinkeskustassa lähellä kaikkia palveluja. Hotellilta voit napata lainaan pyörän ja hurauttaa puistopiknikille Ainolan puistoon tai uimaan Nallikarin uimarannalle. Pohjois-Suomen pääkaupunki Oulu tarjoaa monipuolista tekemistä koko perheelle ja keskustasta on helppo poiketa myös Pohjolan Rengastielle tutustumaan Oulun upeisiin lähialueisiin aktiviteetteineen joko omalla autolla tai keskustasta lähtevillä päiväretkillä.
 
Rovaniemellä Joulupukki ja tontut eivät nuku kesälläkään. Napapiirillä kannattaa käydä raportoida joulupukille miten alkuvuosi on sujunut kiltteyden osalta. Aikuiset puolestaan voivat tehdä Marimekon ja Iittalan Outlet myymälöistä edullisia kesälöytöjä. Rovaniemellä majoittuminen on helppoa keskustan Original Sokos Hotel Vaakunassa, ja voit varata majoituksen yhteydessä helposti pääsyliput myös Ranuan eläinpuistoon tai Seikkailupuisto Huimaan. Ounasvaaran ulkoilualue aktiviteetteineen sijaitsee kiven heiton päässä hotellilta, joten pääset nauttimaan helposti luonnon rauhasta kävellen tai pyörän selässä. Parhaat kesävinkit Rovaniemelle löytyvät täältä!
 
Pohjoisin hotellimme Break Sokos Hotel Levi ei ole vain tavallinen hotelli, vaan täydellinen tauko arkeesi upeiden maastojen ja kauniiden maisemien ympäröimänä. Luonnossa liikkumisen lisäksi Levin kesä on täynnä äksöniä ja erilaisia aktivieetteja. Hurjimmat voivat seikkailla Bike Parkissa ja koko perheen seikkailut löytyvät Activity Parkista. Activity Parkin Seikkailupuistoon saat ostettua pääsyliput näppärästi vastaanotostamme. Tunturissa tapahtuu paljon koko kesän ajan, tapahtumat löytyvät kootusti täältä.
 

 

Näin varaat:

Parhaan hinnan saat kirjautumalla S–tunnuksellasi osoitteeseen sokoshotels.fi ja valitsemalla hotellihaussa kohdan "S–Etukortti", jolloin alennus on -25 % päivän hinnasta. Ilman kirjautumista S-Etukortilla alennus -20 % päivän hinnasta 1.6. - 8.8.2021. Tee hotellihaku valitsemalla haluamasi kaupunki tai hotelli, majoituksen päivämäärät ja henkilömäärä sekä merkitsemällä S-Etukortti. Jos sinulla ei ole vielä S–tunnusta, voit luoda sen täältä: Luo tunnus
 
 
 
 

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Break Sokos Hotel Levi

Original Sokos Hotel Arina

Original Sokos Hotel Vaakuna, Rovaniemi

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme. Kampanjahinta ei vaadi kirjautumista.