Menu

Keväinen reissu Torni Tampereelle

alk. 111 € 
/vrk/2 hh

Hauska ja aktiivinen reissu Tampereella meidän vieraanamme!

 

Tervetuloa vieraaksemme Solo Sokos Hotel Torni Tampereelle! Moro Sky Baristamme on mahtavaa ihailla Tampereen maisemia joka ilmansuuntaan ja nauttia samalla esimerkiksi herkullista jäätelöitä tai ihania mocktaileja. Koko perhe voi ihastella ohikulkevia junia sekä sisäänkäyntimme upeaa Veturi–taontateosta ja junakiskoja Paja Barissamme.

Toistaiseksi ruuan voi tilata ilman huonepalvelulisää huoneeseen, ihanan vaivatonta nauttia illallinen oman huoneen rauhassa. Ajantasaiset tiedot palveluistamme näet täältä.

Vastaanotostamme voi lainata lautapelejä huoneeseen ajanvietteeksi sekä ostaa välipalaksi herkullisia bageleita tai smoothieita.

Saunat ovat käytössä huonekohtaisella ajanvarauksella, varauksen voi tehdä sisäänkirjautumisen jälkeen, yksi varaus per huone, ei etukäteisvarauksia.

 

Tampereella on monipuolisesti tekemistä moneen makuun, tässä muutamia vinkkejä mukavaan reissuun!

 

  • Muumimuseo on aivan nurkan takana Tornista katsottuna. Tähän tietoon Muumimuseo avaa jälleen ovensa 9.5.2021, tarkista ajantasaiset aukiolot täältä.
  • Portaali on Tampereen ensimmäinen virtuaalielämysliike, jossa pääset kokemaan virtuaalitodellisuuden hankimatta kallista laitteistoa kotiisi. Tampereen Sokos Hotellien asiakkaat pääsevät kokemaan nämä upeat elämykset etuhintaan. Peliaika varataan suoraan Portaalista ja alennus annetaan paikan päällä kassalla näyttämällä hotellin avainkorttikoteloa.
  • Vakoilumuseo pääsee tutustumaan vakoilun värikkääseen historiaan. Museossa kerrotaan kattavasti vakoiluun liittyvistä asioista, kuten salakirjoituksesta, salakuuntelusta, agenttien motiiveista ja työskentelystä sekä nykypäivän tietoverkkovakoilusta. Osaa laitteista pääsee itse kokeilemaan ja museossa voi halutessaan tehdä agenttitestin.
  • Serlachius museossa avautuu uusi Banksy A. Visual protest näyttely toukokuussa. Näyttelyssä on esillä maailman kuuluisimman katutaiteilijan yli sata teosta. 
  • Pakopelit: Tampereelta löytyy useita pakopelipaikkoja kuten Room Escape, Mysteeri Tampere ja WayOut Tampere. Pakopeli kannattaa varata etukäteen ko. paikan nettisivuilta tai soittamalla.
  • Trampolin Park Wildista voi varata hyppytunnin ja pomppia trampoliineilla sydämensä kyllyydestä tai haastaa itsensä kiipeilyseinillä tai seikkailupuiston puolella. Varaa paikkasi etukäteen täältä.

 

Vastaanottomme väki neuvoo mielellään onnistuneen Tampere loman suunnitellussa ja vastaanotostamme on saatavilla Tampereen keskustan kävelykarttoja sekä esitteitä. Tampereen reissua suunnitellessa kannattaa myös vierailla Visit Tampereen sivuilla.

 

Tervetuloa viettämään rentouttavaa reissua meille!

Hinta sisältää:

  • Majoituksen Solo-huoneessa
  • Herkullisen Solo-aamiaisen
  • Asiakassaunan ja kuntosalin käytön 

Myös väliovellisia huoneita saatavilla, varmistathan saatavuuden vastaanotostamme. Perheen pienimmille pinnasänky huoneeseen veloituksetta tilauksesta.

Tiedustelut ja varaukset:
Varaukset osoitteesta www.sokoshotels.fi. Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-Etukortilla. Hinta vaihtelee päivän mukaan. Tarjoushintaisia huoneita rajoitettu määrä.

Lisätietoja: Tornin vastaanotto 020 1234 634 tai torni.tampere@sokoshotels.fi

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Solo Sokos Hotel Torni Tampere

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme. Kampanjahinta ei vaadi kirjautumista.