Menu
Kategoriatunnus_Original

Kaupunkiloma Helsingin parhaalla paikalla

Jopa - 25 %  

Original Sokos Hotel Vaakuna sopii täydellisesti kaupunkiloman tukikohdaksi Helsingissä. Rautatieasema sijaitsee aivan tien toisella puolella ja keskustan parhaat nähtävyydet ovat lyhyen kävelymatkan päässä.

Vaakunan tyylikkäät huoneet on sisustettu hotellin historiaa kunnioittaen. Hotellissa on säilytetty paljon alkuperäisiä yksityiskohtia ja huonekaluja, kuten esimerkiksi Paavo Tynellin valaisimia.

Huoneita on paljon erilaisia: kun haluat pientä luksusta, suosittelemme valitsemaan parvekkeellisen SuperiorX King -huoneen. Lapsiperheille suosittelemme lisävuoteellista Standard Twin -huonetta tai hulppeaa Friends and Family Suitea. 

Original Sokos Hotel Vaakuna

 

Majoitus jopa - 25% päivän hinnasta (kirjautuneen asiakasomistajan hinta)

  • Majoituksen valitussa huoneluokassa
  • Buffetaamiaisen Helsingin kattojen yllä ravintola 10. Kerroksessa
  • Asiakassaunojen käytön

 

Näin varaat:

Kirjautuneen asiakasomistajan hinnat saat käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä sokoshotels.fi-sivustolle. Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Saat varausvahvistuksen pian sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksien yhteydessä, kysy tällöin lisäpalveluita suoraan hotellista.

Näin varaat:

Varaa hotelliloma täältä!

Kirjautuneen asiakasomistajan hinnat saat käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä sokoshotels.fi-sivustolle. Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Saat varausvahvistuksen pian sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksien yhteydessä, kysy tällöin lisäpalveluita suoraan hotellista.

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Vaakuna, Helsinki

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.