Hiihtolomalle Savonlinnaan Seurahuoneelle

alk. 79 € 
/2 hh/vrk
Hiihtoloman hotelliyöt Savonlinnassa
 
Herk­ku­ja notkuva aamiaispöytä, pehmeät lakanat, kaupungin parhaat pizzat hotellin oman ruokaravintola Perlina di Castellon Ferrarin punaisesta pizzauunista, asiakassaunat aamuin illoin, Savonlinnan keskustan palvelut kävelymatkan päässä, kaunis talvinen järvimaisema kaikkialla... kuulostaa täydelliseltä hiihtolomasuunnitelmalta, eikös?
 
Savonlinna tarjoilee loistavan kattauksen puuhaa lomalaisille: Olavinlinnaan on vain pieni kävelymatka rantaraittia pitkin ja matkan varrelle osuu kätevästi pienenpien ikisuosikki Pikku Kakkosen leikkipuisto. Kävelymatkan päässä on myös Sulosaari, keskustan ihana ulkoilualue laavuineen vaikka makkaranpaistoon, uimahalli Pikku-Saimaa vesiliukumäkineen, Activity Makersin pakohuone, Megazone ja laajat välinevuokrauspalvelut sekä elokuvateatterit Killa ja Olavi ovat kaikki niin ikään myös hotellin lähellä.
Päiväkävelyohjelmaksi paikallisena kaupunkibongauskohteena Savonlinnan keskustan puistoissa löytyy kivoja Vesj´kansan Tarinarasteja perinnetarinoineen sekä toinen toistaan upeampia linnunpönttöjä.
Patikoinnin ja laavujen ystäville Savonlinnan ympäristö tarjoaa myös huikeita kohteita kaikkina vuodenaikoina.
 
Laskettelukeskus Ruunarinteet tarjoaa upeat pulkkamäet  ja rinteet lasketteluun.
Maastohiihdon ystäville suosittelemme Aholahden Hiihtokeskuksen monipuolisia maastoja, sekä Tanhuvaaran Urheiluopiston latureitistöjä ja muutenkin laajaa lajitarjontaa. Näihin urhelukeskuksiin matkaa tulee hotellilta 10-18 km.
 
Katso lisää Visit Savonlinna: Tekemistä ja nähtävyydet
 
Punkaharjulla Metsämuseo Luston näyttely tarjoaa mukavaa näkemistä ja tekemistä koko perheelle.
Punkaharjulla Matkailukeskus Harjun Portti vuokraa välineet joilla pääset upean Puruveden reiteille retkiluistelemaan sekä ainutlaatuiseen harjumaisemaan lumikenkäilemään tai maastopyöräilemään aikuisten läskipyörillä ja lasten maastopyörillä, jotka kaikki varustettu nastarenkailla.
 
Linnansaaren kansallispuiston upeissa norppamaisemissa ylläpidetään merkattua jääreittiä, jolla pääset kulkemaan retkiluistellen tai potkukelkkaillen Linnansaaren lettukahvilalle tai koko 18 km reitin välillä Oravi - Rantasalmen Järvisydän.
 
Nyt voit varata hiihtolomasi Savonlinnassa entistä matalammalla kynnyksellä, sillä me Seurahuoneella räätälöimme hiihtolomaviikoille mukavan etuhinnan!
 
Hiihtolomatarjous voimassa 18.2. - 21.3.2021

Original Sokos Hotel Seurahuone, Savonlinna

79 € / vrk / yhden tai kahden hengen huone. Lisävuode 10 €/vrk. Lisävuoteita saatavilla rajoitettu määrä. 

Hintaan sisältyy:
  • majoitus
  • aamiainen
  • asiakassauna
Etuhinta on voimassa asiakasomistajien vapaa-ajan matkustukseen. Hinnasta saa Bonusta S-Etukortilla.
Huoneita saatavilla rajoitettu määrä. Etua ei voi yhdistää muihin etuihin ja alennuksiin. Hinta ei sisällä S-Card-etuja.
 
Varauksen teet kätevästi tästä: sokoshotels.fi  Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Varauskoodi: BTALVILOMA21 Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista, puh. 010 764 2205 tai seurahuone.savonlinna@sok.fi
 
Lisätietoja myyntipalvelusta: Osuuskauppa Suur-Savo myyntipalvelu puh. 010 764 2000 (ark. 8-16) tai sales.suur-savo@sok.fi

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Seurahuone, Savonlinna

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme.