Aktiviteetteja Jyväskylässä ympäri vuoden

Majoittuessasi Jyväskylän Sokos Hotelleissa, Solo Sokos Hotel Paviljongissa tai Original Sokos Hotel Alexandrassa pääset kokeilemaan Laajiksen aktiviteetteja S-Card-etuna mukavin alennushinnoin.

Voit vuokrata Laajiksesta E-fatbiken. Kahden tunnin vuokraus 35€ / pyörä, neljän tunnin vuokraus 50€ / pyörä (hinnat sis. pyörän, kypärän, käyttöopastuksen ja reittiehdotukset), voimassa toistaiseksi.

Talvikausi 2020-2021 normaalihintainen rinnelippu ja välinevuokraus -20 %. Lisäksi lainaamme sekä Original Sokos Hotel Alexandran, että Solo Sokos Hotel Paviljongin vastaanotoista rajoitetun määrän Laajavuoren kausikortteja S-Card- kortin haltijoille.

Laajiksen aktiviteettikeskus sijaitsee noin neljän kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta ja perille pääsee kätevästi myös bussilla. Kysy lisää vastaanotosta!

Edut ovat voimassa arkisin hiihtokeskuksen aukioloaikojen puitteissa. Edun saa näyttämällä kassalla S-Card-korttia. Etu on henkilökohtainen. Etuja ei voi yhdistää muihin tarjouksiin / alennuksiin.

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Alexandra

Solo Sokos Hotel Paviljonki

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme.