Menu

Aktiiviselle talvilomalle Savonlinnaan

alk. 89 € 
/2 hh/vrk
Talviloman hotelliyöt Original Sokos Hotel Seurahuoneella
 
Herkullinen aamiainen, pehmeät lakanat, ikkunasta avautuvat upeat talviset järvimaisemat, kaupungin parhaat pizzat hotellin oman ruokaravintola Perlina di Castellon Ferrarin punaisesta pizzauunista, rentouttavat iltasaunat, Savonlinnan keskustan palvelut kävelymatkan päässä, upea Olavinlinna aivan kulman takana, huippukuntoiset hiihtoladut ja tunnelmalliset laavut kävellen saavutettavissa....kuullostaa täydelliseltä kaupunkitalvilomalta, eikös vaan?
 
Savonlinna tarjoilee upeat puitteet kaupunkiulkoilun ystäville. Olavinlinnaa ympäröivään vanhaan kaupunkiin on lyhyt kävelymatka ja matkan varrelle osuu kätevästi pienimpien ikisuosikki Pikku Kakkosen leikkipuisto. Kävelymatkan päässä on myös Sulosaari, keskustan upea ulkoilualue laavuineen vaikka makkaranpaistoon. Nuotiolle saat meiltä vastaanotosta pientä korvausta vastaan paperikassillisen takuukuivia klapeja!
Uimahalli Pikku-Saimaan vesiliukumäki ja upeat altaat, Activity Makerin Megazone, pakohuoneet ja laajat välinevuokrauspalvelut ovat kaikki niin ikään aivan hotellin lähellä.
 
Hiihdon, patikoinnin ja laavujen ystäville Savonlinnan ympäristö tarjoaa myös huikeita kohteita kaikkina vuodenaikoina.
Lumikenkäilyyn, retkiluisteluun ja maastopyöräilyyn suosittelemme Harjunportin Matkailukeskuksen reittejä Punkaharjun upeissa harjumaisemissa! Maastohiihdon ystäville suosittelemme Aholahden Hiihtokeskuksen monipuolisia maastoja, sekä Tanhuvaaran Urheiluopiston latureitistöjä ja muutenkin laajaa lajitarjontaa. Savonlinnassa löytyy myös rinteet laskettelun ystäville, Ruunarinteet  kaupungin länsilaidalla. Ruunarinteillä pääset myös pulkkamäen makuun!
 
UUTUUS tälle talvelle Savonlinnassa: Koe upea autenttinen saaristolaiselämys kulkemalla pitkin merkittyjä jääteitä pyöräillen! Opastettu jäätiereitti on n. 33km pituinen ja matkalla voi pysähtyä Iso-Kankaisen saaren laavulle evästauolle. Fatbiket sähköillä tai ilman vuokraa Savonlinnan keskustassa Activity Maker.
 
Linnansaaren kansallispuiston upeissa norppamaisemissa ylläpidetään merkattua jääreittiä, jolla pääset kulkemaan retkiluistellen tai potkukelkkaillen Linnansaaren lettukahvilalle tai koko 18km reitin välillä Oravi - Rantasalmen Järvisydän.
 
Katso lisää Visit Savonlinna : Tekemistä talvella
 
 

Nyt voit varata talviloman yöt Savonlinnassa entistä matalammalla kynnyksellä, sillä me Seurahuoneella räätälöimme talvilomailijoille mukavat tarjoushinnat!

Tarjoushinta saatavilla majoitukseen ajalla 11.2.2022 - 20.3.2022

Original Sokos Hotel Seurahuone, Savonlinna

Alk. 89 €/vrk/yhden tai kahden hengen huone

Lasten lisävuode á 15€/vrk, aikuisten lisävuode á 30€/vrk

Hin­taan si­säl­tyy:

  • ma­joi­tus
  • aa­miai­nen
  • ho­tel­li­sau­na­vuo­ro
Varauksen teet kätevästi verkkosivuiltamme: Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Varauskoodi: BTALVILOMA22  Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista, puh. 010 764 2205 tai seurahuone.savonlinna@sok.fi
 
Etuhinta on voimassa asiakasomistajien vapaa-ajan matkustukseen. Hinnasta saa Bonusta S-Etukortilla.

Huoneita saatavilla rajoitettu määrä. Etua ei voi yhdistää muihin etuihin ja alennuksiin. Hinta ei sisällä S-Card-etuja.


Lisätiedot  Myyntipalvelusta p. 010 764 2000 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) tai sales.suur-savo@sok.fi

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Seurahuone, Savonlinna

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.