Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Original Sokos Hotel Ilves

Tervetuloa Original Sokos Hotel Ilvekseen keskelle Tampereen tapahtumia ja nähtävyyksiä  Hotelli tarjoaa ylellistä mukavuutta, aitoja tamperelaisia kokemuksia sekä monipuolisia palveluita suurella sydämellä.

Ilveksessä viihdytään monella tapaa

Ilves vie viihtymisen aivan uudelle tasolle. Hotellissa on useita ravintoloita  sekä rentouttavan saunakokemuksen tarjoava Ilves Spa.Herkullinen aamiainen nautitaan runsaasta noutopöydästä joka aamu. Muuntautuvat kokoustilamme mahdollistavat niin juhlien, tapahtumien kuin isojen messujenkin järjestämisen.

Upea sijainti Tampereen ytimessä

Ilvekseen on helppo tulla julkisilla kulkuneuvoilla ja omalla autolla ajat suoraan hotellin parkkihalliin. Sisäkautta pääset shoppailemaan Koskikeskukseen  eikä Ratinan Kauppakeskuskaan kaukana ole. Viereisen Kyttälän korttelin putiikeista löydät vaikkapa tuliaiset kotiin viemisiksi.

Tulehan viihtymää Mansen syrämee Ilveksee!

location
Hatanpään Valtatie 1 33100, Tampere
Hatanpään Valtatie 1
33100, Tampere
parking
puhelin
+358 20 1234 631 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
fax
+358 1078 70049

Asiakaspalautteet

Loistosijainti. Ihana allasosasto. Hyvä aamupala. Ystävällinen hlökunta. Upea maisema.

Samana iltana sai vielä huoneen yöksi. Huone oli siisti ja kaikki tarpeellinen löytyi huoneesta. Aamupala oli hyvä. Sijainti on loistava. Lyhyt kävelymatka kaikkialle ja kaupat vieressä. Sijainnista huolimatta huoneeseen ei kuulunut yöllä meteliä.

Vaimoni kanssa olimme kahdestaan juhlimassa 10v hääpäivää, paikka oli mitä mainioin ja palvelu ensi luokkaista. Iloisesti otettiin vastaan ja neuvottiin tarvittaessa kohteliaasti. Paikka oli mitä mainioin kun kiertelimme kaupungia ympäri ämpäri, helppo lähteä kun kaikki on lähellä.

Netistä poimittua