Huoneen varaus


Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Original Sokos Hotel Ilves

Original Sokos Hotel Ilves

Tapahtumatalo keskellä elämää

 

Original Sokos Hotel Ilves on valovoimainen maamerkki kaupungin keskipisteessä. Ilves tarjoaa vierailleen modernia ja ylellistä mukavuutta sekä aitoja tamperelaisia kokemuksia höystettynä lämminhenkisellä ja sydämellisellä palvelulla.

 

Ilves ei ole vain perinteinen hotelli - se on kansainvälinen ja ainutlaatuinen elämyskokonaisuus, joka vie viihtymisen aivan uudelle tasolle. Hotellissa on monipuolinen ravintolamaailma sekä rentouttavan saunakokemuksen tarjoava Ilves Spa. Kokoustarjontamme viehättää muuntautuvilla tiloillaan ja mahdollistaa niin pienien work shoppien kuin isojen messujenkin järjestämisen. Ilvekseen on helppo tulla. Julkisilla kulkuneuvoilla pääset muutaman korttelin päähän ja omalla autolla ajat suoraan hotellin omaan parkkihalliin. Hotellin kattavan tarjonnan lisäksi jalkojemme juuressa on koko kaupunki, esimerkiksi shoppailu onnistuu saman kiinteistön sisällä Koskikeskuksessa, jossa on yli 90 erilaista liikettä. Ilves palvelee, huolehtii ja välittää mutkattomasti niin majoitus-, kokous- kuin ravintolavieraiden erilaisista tarpeista.

 

Ilves on kiinteä osa aktiivista Tamperetta - kaikki kaupungin tapahtumat koetaan suurella tunteella poikkeuksetta myös Ilveksessä. Tampereen syke tuntuu hotellissa. Ilveksessä viihtyy usein niin hyvin ettei tarvetta lähteä hotellin ulkopuolelle synnykään. Mikäli kuitenkin Tampereen vetovoima vie mennessään niin kaupungin kiinnostaviin kulttuuri- ja matkailukohteisiin on lyhyt kävelymatka, Tammerkoski virtaa vieressä ja monipuoliset ulkoilureitit lähtevät ovelta. Tampere on herkuttelijan paratiisi, joten ravintoloita löytyy varmasti jokaiseen makuun ja muun muassa eläväinen Kauppahalli herkkuineen odottaa nautiskelijoita.

 

Tulehan viihtymää Mansen syrämee Ilveksee!

location
Hatanpään Valtatie 1 33100, Tampere
location
Hatanpään Valtatie 1
33100, Tampere
directions
parking
puhelin
+358 20 1234 631 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
fax
+358 3 5698 6263
Yleistä Sijainti Kokemukset
[ITEMS]
???smap-no-search-results???
???smap-no-results???
[NAME] [OPENICON]
[ADDRESS]
[OPENTODAY] [HOTELPAGELINK]
[FEATURES]
[NAME]
[DISTANCE] [OPENICON]
[NAME] [STREETADDRESS] [OPENTODAY]
[DISTANCE]
Auki tänään [START][SEPARATOR][END]
Auki
Suljettu

Asiakaspalautteet

Vietin viikonlopun Ilveksessä mieheni kanssa 21.-23.10. Haluan kiittää ystävällisestä ja sujuvasta palvelusta. Erityisesti kiitos keittiöön, kun olivat ottaneet niin hyvin huomioon erityisruokavalioni. Minulle oli varattu oma vegaaninen aamiaisateria, joka vielä tarjoiltiin pöytään. Olemme todella tyytyväisiä ja tulemme varmasti toistekin.