Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Original Sokos Hotel Ilves

Tapahtumatalo keskellä elämää

Original Sokos Hotel Ilves on valovoimainen maamerkki kaupungin keskipisteessä. Ilves tarjoaa vierailleen modernia ja ylellistä mukavuutta, sekä aitoja tamperelaisia kokemuksia höystettynä lämminhenkisellä ja sydämellisellä palvelulla.

Ilves ei ole vain perinteinen hotelli - se on kansainvälinen ja ainutlaatuinen elämyskokonaisuus, joka vie viihtymisen aivan uudelle tasolle. Hotellissa on useita ravintoloita sekä rentouttavan saunakokemuksen tarjoava Ilves Spa. Kokoustarjontamme viehättää muuntautuvilla tiloillaan ja mahdollistaa niin pienien work shoppien kuin isojen messujenkin järjestämisen. Ilvekseen on helppo tulla. Julkisilla kulkuneuvoilla pääset muutaman korttelin päähän ja omalla autolla ajat suoraan hotellin omaan parkkihalliin.

Ilveksen jalkojen juureen levittäytyy valtava tarjonta ostosmahdollisuuksia. Sisäkautta hotellista pääset tutustumaan Tampereen monipuolisimpaan n.100 liikettä sisältävää Koskikeskukseen. Lisää shoppailijan unelmia löytyy Ratinan kauppakeskuksesta. Ilveksen viereisestä Kyttälän korttelista löytyy myös mukavia putiikkeja mistä voi napata vaikka matkamuiston tai tuliaiset kotiin viemisiksi Tampereen reissulta.

Tulehan viihtymää Mansen syrämee Ilveksee!

location
Hatanpään Valtatie 1 33100, Tampere
Hatanpään Valtatie 1
33100, Tampere
parking
puhelin
+358 20 1234 631 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
fax
+358 1078 70049

Asiakaspalautteet

Loistosijainti. Ihana allasosasto. Hyvä aamupala. Ystävällinen hlökunta. Upea maisema.

Samana iltana sai vielä huoneen yöksi. Huone oli siisti ja kaikki tarpeellinen löytyi huoneesta. Aamupala oli hyvä. Sijainti on loistava. Lyhyt kävelymatka kaikkialle ja kaupat vieressä. Sijainnista huolimatta huoneeseen ei kuulunut yöllä meteliä.

Vaimoni kanssa olimme kahdestaan juhlimassa 10v hääpäivää, paikka oli mitä mainioin ja palvelu ensi luokkaista. Iloisesti otettiin vastaan ja neuvottiin tarvittaessa kohteliaasti. Paikka oli mitä mainioin kun kiertelimme kaupungia ympäri ämpäri, helppo lähteä kun kaikki on lähellä.

Netistä poimittua