Huoneen varaus


Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Original Sokos Hotel Ilves

Parasta Tampereella - Tapahtumatalo keskellä elämää

Täyden palvelun kohtaamispaikka: laadukas hotelli, 5 erilaista ravintolaa, monipuoliset kokous- ja juhlatilat, upea spa-osasto saunoineen, legendaarinen yökerho sekä iso ostoskeskus elokuvateattereineen samassa rakennuksessa.
Helppo tulla julkisilla tai autolla: oma parkkihalli.
Eri kokoisia tiloja vaivattomaan kokoustamiseen, mm. juhlava Ball Room jopa 300 hengen tilaisuuksiin ja yökerho 600 hengen tilaisuuksiin
Huikea Maisema-kabinetti saunoineen 20 hengelle hotellin ylimmässä kerroksessa.

Tervetuloa elämään ja kokemaan Ilveksen hurmaavaa tarinaa!

Original Sokos Hotel Ilves on sydämellisesti suomalainen.

location
Hatanpään Valtatie 1 33100, Tampere
location
Hatanpään Valtatie 1
33100, Tampere
directions
parking
puhelin
+358 20 1234 631 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
fax
+358 3 5698 6263
Yleistä Sijainti
[ITEMS]
???smap-no-search-results???
???smap-no-results???
[NAME] [OPENICON]
[ADDRESS]
[OPENTODAY] [HOTELPAGELINK]
[FEATURES]
[NAME]
[DISTANCE] [OPENICON]
[NAME] [STREETADDRESS] [OPENTODAY]
[DISTANCE]
Auki tänään [START][SEPARATOR][END]
Auki
Suljettu

Huoneet

Standard Twin

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Persoonallinen kahden hengen huone, jossa on Ilmari Tapiovaaran suunnittelemat tuoli ja pöytä. Huoneen varusteluun kuuluu huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä, taulu-TV sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Huoneessa on parkettilattia, erilliset vuoteet ja suihku

Standard Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Persoonallinen kahden hengen huone, jossa on Ilmari Tapiovaaran suunnittelemat tuoli ja pöytä. Huoneeseen saa tarvittaessa lisävuoteen yhdelle lapselle tai aikuiselle. Huoneen varusteluun kuuluu huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä, taulu-TV sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Huoneessa on parkettilattia, erilliset vuoteet ja suihku

Superior Twin

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Persoonallinen ja tyylikäs kahden hengen huone, josta avautuu kaunis maisema yli kaupungin kattojen. Kaikissa huoneissa on erilliset vuoteet ja parkettilattia. Huoneen varusteluun kuuluu lisäksi huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä, taulu-TV sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus.

Standard King, lisävuodemahdollisuus

Parkettilattia, Parivuode

Kodikas kahden hengen huone, jossa on leveä parivuode ja mahdollisuus yhteen lisävuoteeseen. Huoneessa on lisäksi huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä, kahvin ja teen keittomahdollisuus, taulu-TV, suihku sekä parkettilattia.

Presidential Suite

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Hotellin ylimmässä kerroksessa sijaitseva Presidenttisviitti on huoneisto kaikenlaiseen ajanviettoon. Olohuoneessa on iso sohvaryhmä sekä kuuden hengen pöytä vaikkapa pieniä kokouksia varten. Rentoutuminen onnistuu musiikkia kuunnellen tai elokuvia DVD-soittimella katsellen. Makuuhuoneessa on moottoroidut erilliset vuoteet ja taulu-TV. Kylpyhuoneessa on suihku, yhden hengen porekylpyamme ja erillinen pukeutumishuone. Lisäksi varusteluun kuuluu huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Sviitissä on parkettilattia.

Superior King

Parkettilattia, Parivuode

Persoonallinen ja tyylikäs kahden hengen huone, josta on upea näköala yli kaupungin kattojen. Kaikissa huoneissa on leveä parivuode ja parkettilattia. Huoneiden varusteluun kuuluu huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä, taulu-TV sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus.

Suite

Parkettilattia, Parveke, Parivuode

Tilavassa ja viihtyisässä sviitissä on oma yhden hengen porekylpyamme suihkulla, parveke ja leveä parivuode . Sviitissä on erillinen makuuhuone (ilman väliovea) ja huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä. Huoneessa on lisäksi kaksi taulu-TV:tä, parkettilattia sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Oleskelutilan sohvasta voidaan pedata lisävuode kahdelle lapselle tai yhdelle aikuiselle. Sviitit sijaitsevat kolmannessa ja neljännessä kerroksessa.