Hae varaus

hotel-logo

Kokous ja juhlat

Original Sokos Hotel Ilveksen upeasti uudistetuissa kokous- ja juhlatiloissa järjestetään yhtä onnistuneesti niin pienimuotoisia kokouksia ja neuvotteluita kuin suuria yritystapahtumia tai juhlaillallisia.

Ilveksessä on yhteensä 9 erikokoista tilaa, sekä muunneltava yökerho. Huipputekniikka ja ainutlaatuinen vieraanvaraisuus luovat puitteet unohtumattomille juhlille ja tilaisuuksille.

Tutustu kaikkiin tiloihin tästä!

Ballroom

Suurin kokoustilamme Ballroom on nyt entistäkin isompi ja mahdollistaa jopa 450 hengen tilaisuudet, riippuen tilaisuuden luonteesta ja tilajärjestelyistä. Tilan katseenvangitsijana toimii upeat italialaiset kristallikruunut.

Ajanmukainen tekniikka ja täysin uudistetut tilat takaavat laadukkaan tilaisuuden. Ballroom on mahdollista jakaa kolmeen osaan ja se sopii muunneltavuutensa vuoksi niin cocktailtilaisuuksiin, kuin illallisten järjestämiseen.

Tilaussaunat

Original Sokos Hotel Ilveksen 19. kerroksessa sijaitsevan Maisema-kabinetin ikkunoista avautuu huikeat näkymät yli Tampereen kaupungin. Erityisesti tapahtumailtoina kabinetin sijainti on vertaansa vailla: näkeehän sieltä myös Ratinan Stadionille. Valoisa tila jakautuu kahteen osaan: toisella puolella ovat sauna ja pukeutumistilat ja toinen puoli tilasta on kauniisti sisustettua kokous- ja neuvottelutilaa. Maisemakabinetti soveltuu jopa 30 hengen tilaisuuksiin.

Ilveksen toinen tilaussauna löytyy hotellin alakerrasta. Tämän tilaussaunan vuokraajat pääsevät löylyjen lisäksi nauttimaan viihtyisästä Ilves Spa-osastosta, joka sijaitsee aivan tilaussaunan vieressä.

Muut kokoustilat

Viidennen kerroksen uudistetut kokoustilat on nimetty aikanaan Tampereella vaikuttaneiden kirjailijoiden ja taitelijoiden mukaan. Nämä viihtyisät 10 hengen kokoustilat on sisustettu skandinaavisen tyyliin. Lisäksi Ilveksen kellarikerroksessa on kaksi kabinettia: Villa ja Sarka, joissa järjestät niin kokoukset kuin illalliset 20–70 hengelle.

Haluatko varata koko hotellin omaan käyttöösi? Ilves on täyden palvelun tapahtumatalo, jossa järjestät helposti myös isommat tilaisuudet. Kysy lisää myyntipalvelustamme.

Tiedustelut ja varaukset

Myyntipalvelu

puh. 0300 870 030

sales.tampere@sokoshotels.fi

Puhelun hinnat:

0300-alkuisiin numeroihin 51 snt/min + pvm/mpm (puhelun hinta max 2,55 €+pvm).