Etusivu

Hae varaus

hotel-logo
content-page-hero-image

Vastuullisuus

Hotellillemme on myönnetty sekä Green Key -sertifikaatti sekä Sustainable Travel Finland -merkki.

Original Sokos Hotel Ilves sai Green Key-sertifikaatin jo lähes 10 vuotta sitten ja vuonna 2023 saimme myös Sustainable Travel Finland-merkin. Nämä vastuullisen matkailun tunnukset tarkoittavat sitä, että me Ilveksessä olemme sitoutuneet ottamaan toiminnassamme huomioon ihmisten ja ympäristön hyvinvoinnin ja kehitämme vastuullista toimintaamme aktiivisesti.

Mikä on Green Key?

Mikä on STF -merkki?

Meidän vastuullisempia tekoja ja vinkkejä:

  • Tavaroiden sijaan hanki aineeton lahja itselle tai läheiselle – hotelliyö tai ravintolaillallinen on varmasti saajalleen mieluisa.
  • Hyppää ratikan kyytiin tai matkusta sujuvasti Nyssellä! Kesäisin voit lainata hotellistamme polkupyörän ja polkaista vaikka kauniille Pyynikinharjulle. Henkilökuntamme kertoo mielellään vinkkejä lähistön kohteista ja niiden saavutettavuudesta.
  • Pulloveden sijaan nauti puhdasta ja raikasta hanavettä.
  • Huoneistamme löytyy lajittelumahdollisuus roskille – autathan meitä siinä, sillä me lajittelemme jo 18 eri jaetta.
  • Hotellissamme on henkilökunnan jäsenistä koostuva vastuullisuustiimi, jonka tehtävänä on ideoida ja toteuttaa kestävämpiä ratkaisuja jokapäiväiseen tekemiseemme.
  • Hotellin sisäilma viilennetään kesäisin viereisen Tammerkosken vedellä. Koskikylmä-järjestelmä pumppaa vettä koskesta, kuljettaa sen talon sisällä kulkevan putkiston läpi ja laskee sen lopulta puhdistettuna takaisin Ratinan suvantoon.

Paremmat valinnat ovat aina paikallaan.