Hae varaus

hotel-logo

Nähtävyydet ja tekemistä Tampereella

Tampere on yksi Suomen suosituimmista matkailukohteista ympäri vuoden. Original Sokos Hotel Ilveksessä yöpyessäsi olet lähellä kaupungin parhaita nähtävyyksiä!

Katujuna 3.6.-10.8.

Ei kesää ilman katujuna-ajelua! Hotellimme edestä liikennöi maanantaista lauantaihin katujuna, jonka kyydissä pääset kätevästi esimerkiksi Särkänniemeen! Juna lähtee tasatunnein klo 10-16, liput junaan ostetaan Katujunan henkilökunnalta. Katujuna ei liikennöi juhannuksena.

Lue lisää >>

Museokeskus Vapriikki

Vapriik­ki on pal­kit­tu ja mo­ni­puo­li­nen museo­kes­kus, jossa on pal­jon näh­tä­vää ja koet­ta­vaa kai­ken ikäi­sil­le. Museos­sa on usei­ta py­sy­viä näyt­te­lyi­tä kuten: luon­non­tie­teel­li­nen museo, Suo­men jää­kiek­ko­museo, Suo­men pe­li­museo ja ki­vi­museo, sekä lu­kui­sia vaih­tu­via näyt­te­lyi­tä, jois­sa voi tu­tus­tua esi­mer­kik­si his­to­ri­aan, tie­de­ai­hei­siin ja kult­tuu­riin. Näyt­te­lyis­sä on pal­jon kiin­nos­ta­vaa näh­tä­vää ja in­te­rak­tii­vis­ta si­säl­töä ja tääl­lä saa hel­pos­ti vie­räh­tä­mään koko päi­vän.

Lue lisää >>

Osoite: Alaverstaanraitti 5, Tampere

Tampereen teatterit

Tampere on tunnettu monipuolisesta teatteritarjonnastaan. Keskustorilla sijaitseva Tampereen Teatteri on tunnettu korkeatasoisista näytöksistään ja historiallisista puitteistaan. Teatterin ohjelmisto koostuu omista tuotannoista ja vierailuesityksistä. Teatterin näyttelijäkaarti on yksi maamme tunnetuimmista.

Tampereen Työnväen Teatteri Hämeenpuistossa on toinen Tampereen suurista teattereista. Se vaalii ja uudistaa suomalaista teatteritaidetta sekä tuottaa korkeatasoisia esityksiä.

Lue lisää Tampereen teattereista >>

Shoppailua Ratinassa & Koskikeskuksessa

Ostoskeskus Koskikeskus sijaitsee Ilveksen vieressä ja sinne on hotellista suora pääsy sisäkautta. Koskikeskuksessa on laaja valikoima muodin ja pukeutumisen erikoisliikkeitä, elokuvateatteri ja lukuisia kahviloita sekä ravintoloita. Lue lisää >>

Tampereen suurin kauppakeskus Ratina on vain muutaman sadan metrin päässä Ilveksestä. Ratinassa on yli 100 liikettä ja siellä järjestetään usein kivoja tapahtumia. Lue lisää >>

Ostoskeskusten lisäksi Tampereen keskustan kivijalkakaupat, tavaratalot ja second hand -liikkeet löytyvät kaikki kivenheiton päästä Ilveksestä.

Pyynikin näkötorni & lenkkeilymaastot

Pyy­ni­kin alue si­jait­see vain ly­hyen mat­kan pääs­sä Tam­pe­reen kes­kus­tas­ta ja se pitää si­säl­lään pal­jon kivaa näh­tä­vää ja te­ke­mis­tä: Pyy­ni­kin har­jul­la si­jait­see Pyy­ni­kin nä­kö­tor­ni, jonka ala­ker­ran kah­vi­las­ta saa maa­il­man par­hai­ta munk­ke­ja. Har­jun ym­pä­ris­tös­sä ris­tei­lee eri mit­tai­sia pol­ku­ja, jois­ta au­kea­vat upeat nä­ky­mät Py­hä­jär­vel­le, Nä­si­jär­vel­le ja Pyy­ni­kin met­siin. Myös Kou­lu­ka­dun mi­ni­golf löy­tyy tääl­tä. Alu­eel­ta löy­tyy myös Tam­pe­reen suo­si­tuin ranta: Pyy­ni­kin ui­ma­ran­ta on ma­ta­la hiek­ka­ran­ta, joka sopii mai­nios­ti lap­si­per­heil­le.

Lue lisää >>

Tampereella tapahtuu

Lue lisää Tampereen ajankohtaisista tapahtumista täältä!

Kuva: Mikko Vares / Visit Tampere