Hae varaus

hotel-logo

Ravintolat

Original Sokos Hotel Ilveksessä on viisi erilaista ravintolaa: Rosso vie matkalle Italiaan, Ukko-Nooa on kuin pujahdus brittipubiin, Amarillon burgerit maistuvat kaikille, aulabaari Lynx kutsuu after workeille ja Ilves yökerho tanssittaa yömyöhään saakka.

Ravintolakerros, Original Sokos Hotel Ilveksen eloisa ydin, tarjoilee irtiottoja ja ihastumisia viiden kokonaisuuden edestä: Rosso vie matkalle Italiaan, Ukko-Nooa on kuin pujahdus brittipubiin, Amarillon burgerit maistuvat kaikille, aulabaari Lynx tuo yhteen after workeille ja Ilves Night yökerho kutsuu tanssimaan pikkutunneille saakka.

Rosso

Rosso on suomalaisten oma italialainen ravintola, joka tarjoaa paikan iloiselle yhdessäololle. Pöytään katetaan antipastoja, maukkaita pizzoja – unohtamatta moderneja pastaklassikoita, ihania viinejä ja herkullisia jälkiruokia. Rakastettu klassikko, Rosson raastepöytä – on myös palannut parempana ja tuoreempana kuin koskaan. Lue lisää ravintolan sivuilta!

Amarillo

Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä. Lue lisää ravintolan sivuilta!

Lynx Bar & Cafe

Ilveksen aulassa keskellä elämää palvelee Lynx Bar & Cafe, arki-iltapäivien kupliva after work-keidas. Virkistävien juomien ja kahvilaherkkujen lisäksi Lynxissä on tarjolla pieniä suolaisia ”ipaksia” sekä rapeita toasteja, joilla taltuttaa suolaisen nälkä vaikka sisäänkirjautumista odotellessa.. Lue lisää ravintolan sivuilta!

Pub Ukko Nooa

Tamperelainen klassikko Pub Ukko Noaa tarjoilee kylmiä juomia ja sporttia viikon jokaisena päivä aina kello 04 asti. Viihtyisät tilat ja rento tunnelma takaavat vieraiden viihtymisen. Lue lisää ravintolan sivuilta!

Ilves Bar & Night

Alakerrasta löytyy Ilves Bar & Night -yökerho, jossa päivän hitit kutsuvat tanssilattialle ja tiskiltä nousee drinkkejä vaativampaankin makuun. Yökerhosta löytyy myös seurueille varattavat VIP-loosit sekä karaoke. Lue lisää ravintolan sivuilta!

Tutustu Tampereen muihin S-ravintoloihin tästä.