Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Superior Twin, mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Superior-huoneessa on kaikkea – mukavuuksia, lisää tilaa, erilliset vuoteet ja parkettilattia. Olipa kerran perhe, joka halusi hotelliyöltään hiukan enemmän. He nauttivat joka hetkestä ja saivat päivän päätteeksi rentouttavat yöunet mukavissa vuoteissa. Tällaisiakin tarinoita kertovat Superior-huoneemme.

Standard Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

On yksinkin mukavaa, mutta jos on kahdestaan tai kolmestaan matkoilla, niin tämä huone on mukava vaihtoehto. Ikkunasta voi katsoa kaikki reitit valmiiksi, koska ollaan keskellä kaikkea – ja silti hiljaisesti itsekseen, koska huone sijaitsee ylemmissä kerroksissa. Olipa kerran… Kuka tahansa hän olikaan, niin tilava perushuone, jossa on parkettilattia, erilliset vuoteet ja kaikki perusmukavuudet, oli hänen makuunsa.

Standard Queen

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Kun on mahdollisuus nauttia perusmukavuuksista laadusta tinkimättä, niin miksi tyytyä vähempään! Näissä Standard-huoneissa on parkettilattiat, parivuode ja upeat näköalat. Ja on jopa valinnan varaa – kylpyhuone joko suihkulla tai kylpyammeella. Legendaarisessa hotellissamme kolme tärkeintä tekijää ovat palvelun laatu, sijainti aivan vanhan kaupungin vieressä ja tinkimätön mukavuus jokaisessa huoneessa.

Standard Twin

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Jos matkustat hyvän kumppanin kanssa, tämä huone on erittäin sopiva valinta yhteisen kaupunkiseikkailun majapaikaksi. Koko huone kaikkine sisustuksineen on arkkitehdin modernin funktionaalisen näkemyksen mukaista huippuluomusta. Tyylikäs parkettilattia, yhden hengen sängyt ja kaikki perusmukavuudet – viihtyisä standard-luokan huone odottaa teitä keskellä kaupungin sykettä.

Standard Family Four

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Perhehuone, jossa on kerrossänky ja erilliset vuoteet eli tilaa vaikka viiden hengen perheelle. Järkevä vaihtoehto lapsiperheelle, koska tilan lisäksi huoneessa on myös kaikki tarvittava vedenkeittimestä lasten saippuoihin ja pieneen pottaan. Perheet tulevat aina takaisin hotelliimme, koska täällä heitä ajatellaan.

Junior Suite Twin

Erilliset vuoteet, Parkettilattia, Sauna

Etsi vapaita huoneita

Henkeäsalpaavat näköalat, erilliset vuoteet , tilaa kahden huoneen edestä, parkettilattiat ja oma sauna ! Olipa kerran vieras, jolle sauna oli ehdottoman tärkeä. Sitten oli vieras, joka halusi yksityisesti tutkia saunan saloja. Ja sitten oli vielä paljon tätä huonetyyppiä rakastavia kanta-asiakkaita. Kyllä kaikkien kannattaa välillä nauttia hieman ylellisemmästä asumisesta.

Suite

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Hotellin suurimmat sviitit, joko saunalla tai poreammeella. Mikään ei ylitä matkalla asumisen ylellisyyttä ja sitä sviittimme tarjoaa. Upeat näköalat kaupungille ja merelle, erilliset vuoteet ja parkettilattia sekä tietenkin erillinen makuu- ja olohuone, joissa molemmissa on HD-TV:t. Taattua tyytyväisyyttä jokaiselle matkalle!

SuperiorX Twin, mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Henkeäsalpaavat näköalat, erilliset vuoteet, tilaa kahden huoneen edestä, parkettilattiat ja korkeatasoinen huonevarustelu. Olipa kerran vieras, joka oli päättänyt nauttia tällä kertaa paremmasta huoneesta. Tietojemme mukaan hän on siitä lähtien aina varannut Virusta saman huoneen, olipa hän matkalla yksin, kaksin tai kolmestaan. Se on sitä arkista ylellisyyttä.

Junior Suite Queen

Parkettilattia, Parivuode, Sauna

Etsi vapaita huoneita

Ylellisessä Junior Suitessa on muhkea parivuode ja oma sauna ! Eikä siinä vielä kaikki. Huoneessa on henkeäsalpaavat näköalat kaupungille, parkettilattiat ja tilava sohva, josta saa lisävuoteen kahdelle. Tärkeintä on se, että valoisassa huoneessa aidosti viihtyy – on kovin helppoa pysyä koko lyhyen matkan ajan tässä huoneessa. Eli kannattaa varata pitkäaikaisempi matka.