Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme. Kampanjahinta ei vaadi kirjautumista.

Standard Twin

Erilliset vuoteet, Parkettilattia, Työpöytä, Minibaari

Etsi vapaita huoneita

Viihtyisä huone, jossa on raikas skandinaavinen ilme. Huoneista on upea näkymä Saimaalle tai rauhalliselle sisäpihalle. Huonekohtaisella jäähdytyksellä säädät huoneen lämpötilan mieluisaksi. Yhden huoneen toteutuksessa otettu huomioon soveltuvuus myös liikuntarajoitteisille. Osaan huoneista ovat myös lemmikit tervetulleita. Olethan tästä erikseen yhteydessä vastaanottoomme, jotta osaamme asiaan ennakkoon varautua.

Standard Single

Parkettilattia, Vain suihku, Työpöytä, Minibaari

Etsi vapaita huoneita

Huonekohtaisella jäähdytysjärjestelmällä varusteltu yhden hengen huone, josta on näkymä kauppatorille tai rauhalliselle sisäpihalle. Huonekoko 16 - 19 m2.

Standard Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Uudistettu huone, jossa raikas ja moderni skandinaavinen ilme. Huoneista on upea näkymä Saimaalle tai Kauppatorille. Kaikissa huoneissa on ilmastointi.

Standard Twin, mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Tilava, yli 30 m2 ilmastoitu huone lisävuodemahdollisuudella kahdelle lapselle. Osassa huoneista on upea näkymä Saimaalle tai Kauppatorille, osasta huoneita on näkymä rauhalliselle sisäpihan puolelle.

Superior King

Etsi vapaita huoneita

Uudistetut avarat superiorhuoneet on sisustettu eri teemojen mukaan. Kaikissa on ranskalainen parveke ja näkymä Saimaalle sekä mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen. Huonekohtaisesti säädettävällä ilmastoinnilla säädät lämpötilan sopivaksi.

SuperiorX King

Etsi vapaita huoneita

Valoisa kaksikerroksinen superiorX-huone, jossa korkea erkkeri-ikkuna kauppatorille ja järvelle. Superior X huone sopii erittäin hyvin esimerkiksi häähuoneeksi. Huonekohtaisesti säädettävällä ilmastoinnilla säädät huoneen lämpötilan itsellesi sopivaksi.

Standard King

Etsi vapaita huoneita

Uudistetun kahden hengen huoneen muhkealla parivuoteella nukut hyvin. Huoneeseen on mahdollista saada lisävuode aikuiselle tai lapselle. Huonekohtaisesti säädettävällä ilmastoinnilla säädät huoneen lämpötilan itsellesi sopivaksi. Kaikissa huoneissa on suihku, taulu-tv ja ilmainen langaton nettiyhteys. Osaan näistä huoneista myös lemmikki on tervetullut.

Kaksikerroksinen valoisa ateljesviitti, jossa korkea erkkeri-ikkuna. Upea näkymä järvelle ja kauppatorille. Ateljeesviitti sopii erittäin hyvin esimerkiksi häähuoneeksi. Sviitissä on sauna. Huonekohtaisesti säädettävällä ilmastoinnilla säädät sviitin lämpötilan itsellesi sopivaksi.

Kuninkaansviitti

Etsi vapaita huoneita

Upeasta kuninkaansviitistä avautuu näkymä Saimaalle ja kauppatorille. Erillisessä makuuhuoneessa on ylellisen leveä vuode ja taulutv. Olohuoneen puolella on tilat sekä työskentelylle että oleiluun ja tv:n katseluun. Saunomisen jälkeen voi vilvoitella omalla parvekkeella. Huonekohtaisesti säädettävällä ilmastoinnilla säädät sviitin lämpötilan sopivaksi.

Smart Single

Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Tilava huone yhdelle, jonka 160 cm parivuode soveltuu myös kahdelle. Näistä huoneista on upea näköala suoraan tunnetulle Kauppatorille ja Saimaalle. Huonekohtaisella jäähdytyksellä säädät huoneen lämpötilan mieluisaksi. Osaan näistä huoneista ovat lemmikit tervetulleita.