Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme.

Standard Twin

Erilliset vuoteet, Parkettilattia, Työpöytä, Minibaari

Etsi vapaita huoneita

Vaalein skandinaavisin sävyin sisustettu kahden hengen huone, jossa erilliset vuoteet ja näkymä joko Saimaalle, kauppatorille tai rauhalliselle sisäpihalle. Huoneiden varustukseen kuuluu taulu-tv, suihku ja minibaari. Kaikissa huoneissa on ilmastointi ja huone on mahdollista saada liikuntaesteiselle varusteltuna. Kaikissa näissä huoneissa on silitysmahdollisuus. Huoneiden sijainnista johtuen on mahdollista, että tanssiravintolasta kantautuu ääniä sen aukioloaikoina.

Standard Single

Parkettilattia, Vain suihku, Työpöytä, Minibaari

Etsi vapaita huoneita

Mukava ja toimiva yhden hengen huone, josta on näkymä joko kauppatorin tai rauhallisen sisäpihan suuntaan. Näissä ilmastoiduissa huoneissa on taulu-tv, minibaari, suihku ja silitysmahdollisuus. Huoneet sijaitsevat hotellin tunnelmallisessa, vuonna 1956 valmistuneessa ja hiljattain remontoidussa perinteisessä osassa. Huoneiden alapuolella olevasta tanssiravintolasta saattaa kantautua ääniä sen aukioloaikoina.

Standard Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Vaalein skandinaavisin sävyin sisustettu kahden hengen huone, jossa erilliset vuoteet ja näkymä joko Saimaalle, kauppatorille tai rauhalliselle sisäpihalle. Huoneet on varusteltu taulu-tv:llä, minibaarilla ja silitysmahdollisuudella. Kylpyhuoneissa on joko suihku tai kylpyamme ja kaikissa huoneissa on myös jäähdyttävä ilmastointi. Kaikissa huoneissa on puulattia. Näissä mukavissa ja tilavissa huoneissa on lisävuodemahdollisuus. Huoneiden sijainnista johtuen on mahdollista, että tanssiravintolasta kantautuu ääniä sen aukioloaikoina.

Standard Twin, mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Vaalein skandinaavisin sävyin sisustettu kahden hengen huone, jossa erilliset vuoteet ja näkymä joko Saimaalle, kauppatorille tai rauhalliselle sisäpihalle. Huoneet on varusteltu taulu-tv:llä, minibaarilla ja silitysmahdollisuudella. Kylpyhuoneissa on joko suihku tai kylpyamme ja kaikissa huoneissa on myös jäähdyttävä ilmastointi. Kaikissa huoneissa on puulattia. Näissä mukavissa ja tilavissa huoneissa on lisävuodemahdollisuus joko yhdelle aikuiselle tai enintään kahdelle lapselle. Huoneiden sijainnista johtuen on mahdollista, että tanssiravintolasta kantautuu ääniä sen aukioloaikoina.

Superior King

Etsi vapaita huoneita

Uudistetut avarat superiorhuoneet on sisustettu eri teemojen mukaan. Kaikissa on ranskalainen parveke ja näkymä Saimaalle sekä mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen. Huonekohtaisesti säädettävällä ilmastoinnilla säädät lämpötilan sopivaksi.

SuperiorX King

Etsi vapaita huoneita

Valoisa kaksikerroksinen superiorX-huone, jossa korkea erkkeri-ikkuna kauppatorille ja järvelle. Superior X huone sopii erittäin hyvin esimerkiksi häähuoneeksi. Huonekohtaisesti säädettävällä ilmastoinnilla säädät huoneen lämpötilan itsellesi sopivaksi.

Standard King

Etsi vapaita huoneita

Uudistetun kahden hengen huoneen muhkealla parivuoteella nukut hyvin. Huoneeseen on mahdollista saada lisävuode aikuiselle tai lapselle. Huonekohtaisesti säädettävällä ilmastoinnilla säädät huoneen lämpötilan itsellesi sopivaksi. Kaikissa huoneissa on suihku, taulu-tv ja ilmainen langaton nettiyhteys. Osaan näistä huoneista myös lemmikki on tervetullut.

Kaksikerroksinen valoisa ateljesviitti, jossa korkea erkkeri-ikkuna. Upea näkymä järvelle ja kauppatorille. Ateljeesviitti sopii erittäin hyvin esimerkiksi häähuoneeksi. Sviitissä on sauna. Huonekohtaisesti säädettävällä ilmastoinnilla säädät sviitin lämpötilan itsellesi sopivaksi.

Kuninkaansviitti

Etsi vapaita huoneita

Upeasta kuninkaansviitistä avautuu näkymä Saimaalle ja kauppatorille. Erillisessä makuuhuoneessa on ylellisen leveä vuode ja taulutv. Olohuoneen puolella on tilat sekä työskentelylle että oleiluun ja tv:n katseluun. Saunomisen jälkeen voi vilvoitella omalla parvekkeella. Huonekohtaisesti säädettävällä ilmastoinnilla säädät sviitin lämpötilan sopivaksi.

Smart Single

Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Tilava huone yhdelle, jonka 160 cm parivuode soveltuu myös kahdelle. Näistä huoneista on upea näköala suoraan tunnetulle Kauppatorille ja Saimaalle. Yökerhon aukioloaikoina (pe - la) musiikin äänet saattavat häiritä. Huonekohtaisella jäähdytyksellä säädät huoneen lämpötilan mieluisaksi. Osaan näistä huoneista ovat lemmikit tervetulleita.