Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme. Kampanjahinta ei vaadi kirjautumista.

Standard Twin

Erilliset vuoteet, Parkettilattia, Työpöytä, Minibaari

Etsi vapaita huoneita

Tyylikkäitä kahden hengen huoneita on hotellin perinteisellä puolella, sekä uudemmassa osassa eli huoneet eroavat sisustukseltaan toisistaan. Huoneista on upea näkymä Saimaalle tai rauhalliselle sisäpihalle. Huoneissa on silitysmahdollisuus, hiustenkuivain, taulu-tv Chromecast -toiminnolla, vedenkeitin ja ilmainen langaton nettiyhteys. Huoneissa on lisäksi huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä. Osaan huoneista ovat myös lemmikit tervetulleita. Yhden huoneen toteutuksessa on otettu huomioon soveltuvuus myös liikuntarajoitteisille.

Standard Single

Parkettilattia, Vain suihku, Työpöytä, Minibaari

Etsi vapaita huoneita

Huonekohtaisella jäähdytysjärjestelmällä varusteltu yhden hengen huone, josta on näkymä Kauppatorille tai rauhalliselle sisäpihalle. Muhkeassa sängyssä vietät yösi mukavasti. Huoneissa on silitysmahdollisuus, hiustenkuivain, taulu-tv Chromecast -toiminnolla, vedenkeitin ja ilmainen langaton nettiyhteys. Osaan huoneista ovat myös lemmikit tervetulleita.

Standard Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Viihtyisä kahden hengen huone, jossa on raikas skandinaavinen ilme. Huoneista on upea näkymä Saimaalle tai rauhalliselle sisäpihalle. Huoneeseen on mahdollista saada lisävuode aikuiselle tai lapselle. Huoneissa on silitysmahdollisuus, hiustenkuivain, taulu-tv Chromecast -toiminnolla, vedenkeitin ja ilmainen langaton nettiyhteys. Huoneissa on lisäksi huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä. Osaan huoneista ovat myös lemmikit tervetulleita.

Standard Twin, mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Tilava, yli 30 m2 ilmastoitu huone lisävuodemahdollisuudella kahdelle lapselle. Osassa huoneista on upea näkymä Saimaalle tai Kauppatorille, osasta huoneita on näkymä rauhalliselle sisäpihan puolelle.

SuperiorX King

Etsi vapaita huoneita

2-hengen superior-luokan huoneistamme kaksi on sisustettu eri teemojen mukaan. Voit tehdä aikamatkan Savonlinnan historiaan Pietari Brahen kanssa tai sukeltaa sarjakuvasankarin kanssa Olavinlinnan mielenkiintoiseen maailmaan. Huoneissa on ranskalainen parveke ja luonnollisesti upea näkymä Saimaalle. Kolmas superior-huoneemme on valoisa kaksikerroksinen huone, jossa on korkea erkkeri-ikkuna kauppatorille ja järvelle. Tämä huone sopii erittäin hyvin esimerkiksi häähuoneeksi. Superior-huone tarjoaa majoittumiseen pientä luksusta aamutakkeineen ja kylpytossuineen. Jokaisessa huoneessa on silitysmahdollisuus, hiustenkuivain, taulu-tv Chromecast -toiminnolla, vedenkeitin ja Wi-Fi. Huoneissa on lisäksi huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä.

Standard King lisävuoteella

Etsi vapaita huoneita

Kahden hengen viihtyisä huone parivuoteella. Huoneeseen on mahdollista saada lisävuode aikuiselle tai lapselle. Huoneissa on silitysmahdollisuus, hiustenkuivain, taulu-tv Chromecast -toiminnolla, vedenkeitin ja ilmainen langaton nettiyhteys. Huoneissa on lisäksi huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä. Osaan näistä huoneista myös lemmikki on tervetullut.

Hotellissamme on kaksi upeaa saunallista Junior-sviittiä. Toinen on kaunis kaksikerroksinen Junior-sviitti, joka tarjoaa korkeista ikkunoistaan upeat näkymät Kauppatorin ylitse Saimaalle. Sviitin alakerrassa sijaitsee olohuone sekä saunatilat, ylemmän kerroksen täyskorkealla parvella makuutilat. Kun kaipaat arkeen hivenen luksusta, on tämä uniikki sviitti täydellinen valinta. Yksikerroksisesta Junior-sviitistä avautuu kaunis näkymä Saimaalle ja Kauppatorille. Erillisessä makuuhuoneessa on täydelliset olosuhteet rentouttaville unille. Olohuoneen puolelta löytyvät tilat työskentelylle tai mukavaan oleiluun. Saunomisen jälkeen voi vilvoitella omalla katetulla parvekkeella. Huoneissa on kylpytakit ja -tossut, silitysmahdollisuus, hiustenkuivain, taulu-tv Chromecast -toiminnolla, vedenkeitin, sekä Wi-Fi. Huoneissa on lisäksi huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä. Huoneessa on myös päivän iltapäivälehdet sekä paikallislehti valmiina luettavaksi.

Saimaasviitti

Etsi vapaita huoneita

Avara Saimaa-sviitti hotellin toisessa kerroksessa on täysin uusi sviitti, jossa on valoisa olohuone, tunnelmallinen makuuhuone ja oma saunaosasto. Lasitetulta parvekkeelta on näkymä Saimaalle ja matkustajasatamaan. Olohuoneessa on sohva, josta saadaan pedattua lisävuode yhdelle aikuiselle tai kahdelle lapselle. Tilaa tässä upeassa sviitissä on 77,5 m2. Saunaosastolla on valikoima kylpytuotteita vapaasti käytettävissä ja minibaarin alkoholittomat juomat sisältyvät huonehintaan. Huoneessa on myös päivän iltapäivälehdet sekä paikallislehti valmiina luettavaksi. Sviitissä on jäähdytysjärjestelmä. Huoneessa on kylpytakit ja -tossut, silitysmahdollisuus, hiustenkuivain, Cupsolo-keitin ja makuu- sekä olohuoneessa taulu-tv:t Chromecastilla. Halutessasi voit tilata herkullisen huoneaamiaisen veloituksetta huoneeseen.

Smart Single

Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Tilava yhden hengen huone, jonka 160 cm parivuode soveltuu tarvittaessa myös kahdelle. Näistä huoneista on upea näköala suoraan Kauppatorille ja Saimaalle. Huoneissa on silitysmahdollisuus, hiustenkuivain, taulu-tv Chromecast -toiminnolla, vedenkeitin ja ilmainen langaton nettiyhteys. Huoneissa on lisäksi huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä. Osaan huoneista ovat myös lemmikit tervetulleita.