Hae varaus

hotel-logo

Lemmikit

Kaikenkarvaiset lemmikit tervetuloa!

Seurahuone Savonlinna on lemmikkiystävällinen hotelli Saimaan rannalla. Tervetuloa koko perheen voimin!

Oletpa lähdössä viikonloppumatkalle, työmatkalle tai lemmikkinäyttelyyn, meille eläinystäsi on yhtä tervetullut vieras kuin sinäkin. Huolehdimme siitä, että matkasta tulee helppo, onnistunut ja mukava.

Lemmikkihuonelisä 15€/vrk, S-Card jäsenille veloituksetta ( majoittuessasi S-Card-etuihin oikeuttavalla hinnalla, pois lukien S-Card-palkintoyöt ).

Kerrothan meille lemmikistäsi hotellivarauksen yhteydessä. Mikäli teet varauksen verkkosivuillamme, ilmoitathan meille mukanasi matkustavasta karvakamusta soittamalla tai sähköpostilla. Näin osaamme varata teille lemmikkihuoneen lemmikkikerroksesta.

Verkkosivuiltamme huonetta varatessasi voit liittää lemmikin mukaan majoitukseesi Lisäpalvelut-kohdassa. Seurahuone Savonlinnan puhelinnumero: 010 764 2000 ja email: seurahuone.savonlinna@sok.fi

Koiravieraitamme meillä odottaa tervetuliaiskassi, josta löytyy mm. puruluita, kakkapusseja, sekä tietopaketti paikkakunnan lähimmistä ulkoilureiteistä ja eläinlääkäripalveluista. Lemmikkiystävällisen huoneen varusteluun meillä sisältyy peti, tassupyyhe, vesikuppi ja `lemmikki huoneessa´-ovikyltti. Vastaanotosta saat ulkoilureiteistä lisää hyviä vinkkejä ja mukaasi kaupungin kartan.

LEMMIKKIVIERAILLE MEILLÄ ON MYÖS OMA VIERASKIRJA INSTAGRAMIN KOHOKOHDISSA!

Meillä on vieraillut vaikka kuinka monta karvaista ystävää ja he ovat jättäneet lemmikkien vieraskirjaan terveiset. Siellä on jo paljon ihania kuvia meijän karvakamuvieraistamme ja ilman muuta me halutaan muistoja kaikista! Kuvia tervehdyksineen voi laittaa Original Sokos Hotel Seurahuone Savonlinnan somevastaavan sähköpostiin maarit.silvennoinen@sok.fi tai voimme ottaa kuvia myös vastaanotossa hotellin kameralla. Tervehdykseen toivoisimme lisättävän ainakin lemmikin nimen ja rodun!

Voit myös mieluusti jakaa lemmikkisi kuvia vierailusta meillä IG:ssä #seurahuonesavonlinna

Hau-hau! Miau! Kiitos!

NÄIN LEMMIKKISI VIIHTYY PARHAITEN HOTELLILOMALLA:

Lemmikit tarvitsevat stressitöntä oleilua sekä riittävästi unta ja lepoa myös matkalla.

Näin varaudut lemmikkisi lomamatkaan:

  • Varaa matkaan riittävästi aikaa, jotta lemmikki voi jaloitella välillä.

  • Ota lemmikille mukaan oma peti tai peitto, sekä tarvittaessa vesikuppi. Uudessa ympäristössä lemmikki saattaa hämmentyä ja tällöin hänelle turvallisin paikka voi olla kori, häkki tai peti. Matelijat, jyrsijät ja linnut asuvat hotellissa aina omassa matkaterraariossaan / -häkissään.

  • Oma lelu helpottaa lemmikin oloa vieraassa ympäristössä.

  • Tutustu hotelliympäristöön yhdessä lemmikkisi kanssa.

  • Älä jätä lemmikkiäsi yksin hotellihuoneeseen pitkäksi ajaksi. Mikäli sinun on jätettävä lemmikki huoneeseen yksin, varmista ettei kaverisi pääse karkaamaan huoneesta.

  • Käytä `lemmikki huoneessa´-kylttiä hotellihuoneen ulkopuolella.

Hau ja miau ja tervetuloa!