Etusivu

Hae varaus

hotel-logo

Kulkuyhteydet

content-page-hero-image

Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet Original Sokos Hotel Seurahuoneelle Savonlinnaan

Meille pääsee helposti rautatietä ja maantietä pitkin, vesiteitse ja lentäen.

Hotellin osoite on Kauppatori 4-6. Hotelli sijaitsee kauppatorin ja matkustajasataman kulmauksessa.

Kulkuyhteydet juna-asemalta

Kauppatorin rautatieasemalle on hotellilta vain 100m matka. Kauppatorin asema sijaitsee kauniin Koululahden äärellä ja on todennäköisesti Suomen kaunein rautatieasema, sillä asemalta aukeaa näkymät huikean kauniille Haukivedelle ja Kasinon saarille!! Hotellille tullaan alikulkutunnelin ja Kauppatorin aukion kautta Olavinkadulle ja suojatien ylitettyäsi oletkin jo meidän hotellin edessä. Tervetulloo!

Kulkuyhteydet linja-autoasemalta

Linja-autoasemalta on n. 1 km matka hotellille. Savonlinnan pääkatu Olavinkatua pitkin näyteikkunaostoksia tehden matka taittuu nopeasti. Taksia suosittelemme varsinkin jos on reilusti matkatavaroita matkassa. Taksiasema sijaitsee linja-autoaseman vieressä. Jos haluat varata taksin etukäteen tai sinulla on erityistoiveita, ota yhteys TaksiSavonlinnaan.

Kulkuyhteydet lentoasemalta

Savonlinnaan pääsee myös lentäen. Savonlinnan lentokenttä sijaitsee n.15km hotellilta. Jos haluat varata taksin etukäteen tai sinulla on erityistoiveita, ota yhteys TaksiSavonlinnaan.

Kulkuyhteydet matkustajasatamasta

Savonlinnaan pääsee kesäisin risteilylaivoilla Puumalasta, Punkaharjulta, Rantasalmelta, Lappeenrannasta, Varkaudesta ja Kuopiosta.

Savonlinnan matkustajasatama sijaitsee aivan hotellin vieressä ja sataman kauimmaisestakin osasta matkaa hotellille tulee ainoastaan 200m.

Kulkuyhteydet autolla

Tarkemmat auton pysäköinti- ja ajo-ohjeet löydät täältä.