Hae varaus

hotel-logo

Nähtävyydet ja tekemistä

Nähtävyydet ja tekemistä Savonlinnassa

Tervetuloa Savonlinnaan ja Original Sokos Hotel Seurahuoneelle! Henkilökuntamme suosittelee tutustumaan kaupunkiin ja lähialueiden palveluihin.

Maarit vastaanotosta suosittelee liikkumaan luontoa säästäen:

Kauniiseen Savonlinnaan ja Olavinlinnaan kannattaa tutustua ekologisesti pyöräillen tai kävellen.

Samalla kannattaa tutustua myös Riihisaaren Museon monipuoliseen tarjontaan Olavinlinnan viereisellä saarella Riihisaaressa.

Vinkki! Yhdistelmälipulla pääset Olavinlinnaan ja Riihisaareen!

Hotellin asukkaille polkupyöriä lainataan veloituksetta vastaanotosta. Kysythän lisäksi Siltojen Savonlinna-kierroskarttoja, Linnunpönttö- kierroskarttoja tai tutustu ihaniin Vesj´kansan Tarinarasteihin. Savonlinnassa pääset tekemään originellin historiakierroksen etsimällä kaupunkipuistoissa olevat 26 linnunpönttöhuvilaa. Huikean hienot Linnunpönttöhuvilat on tehnyt paikallinen ite-taiteilija Marko Ruuskanen.

Kasinonsaaret kauniine valkosine kävelysiltoineen tarjoaa ainutlaatuisen upean luontoelämyksen kaikkina vuodenaikoina käytännössä kaupungin keskustassa. Sulosaaressa on myös kaikille vapaasti käytettävissä oleva laavu, jossa pääset vapaasti eväsretkelle paistamaan nuotiomakkarat.

Sulosaari on norppa-bongareille varmin paikka päästä näkemään Saimaan norppa varsinkin loppukeväisin kun vielä on hiukan jäitä jälellä norpan tulla kellimään jään reunalle bongareiden ihailtavaksi ja kuvattavaksi.

Savonlinnan seudun paras valtti on suuret vesistö ja upea luonto. Seudulla sijaitsevat Linnansaaren ja Koloveden kansallispuistot sekä Punkaharjun ja Hytermän luonnonsuojelualueet, jotka tarjoavat uskomattomia elämyksiä. Visit Savonlinnan kooste sisältää täydellisen tietopaketin Savonlinnan alueen luontokohteista.

Savonlinnan kaupungin alueen ulkopuolelta suosittemme vierailemaan luonnonkauniilla Punkaharjulla ja tutustumaan Suomen Metsämuseon Luston monipuoliseen tarjontaan.

Nelli vastaanotosta suosittelee Shoppailun ystäville:

Savonlinnan ydinkeskustassa sijaitseva Sokos tavaratalo tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet shoppailijalle. Hotellin asiakkaille tarjoamme majoituksen yhteydessä -15% ostoedun Sokos tavarataloon. Hyviä shoppailuja siistissä ja upeassa Sokos Savonlinnassa!

Antti vastaanotosta suosittelee liikunnan ja urheilun ystäville

Golfaatko? Pelaa Kerigolfissa! Kerigolfin 18 -reikäinen kenttä on ainutlaatuinen kokonaisuus, jossa pelaajat pääsevät nauttimaan golfin haasteista upeassa luonnossa. Kerigolf on vain 15min ajomatkan päässä Seura-huoneelta.

Lisää kulttuuria ja tapahtumia:

Kaupungin tapahtumakalenteri Visit Savonlinna >

TERVETULLOO SAVONLINNAAN!