Hae varaus

hotel-logo

Lasten kanssa

Lasten kanssa Savonlinnassa

Savonlinna on lapsiystävällinen kaupunki kauniin Saimaan rannalla. Tervetulloo viihtymään koko perheen voimin!

Original Sokos Hotel Seurahuone Savonlinna toivottaa kaikki lapsiperheet lämpimästi tervetulleiksi kylään!

Seuraavassa koottuna muutamia lapsiystävällisiä vinkkejä kivaan tekemiseen meillä Seurahuoneella ja Savonlinnassa:

Hotellilla

Vastaanotto huomioi aina saapuvat lapsivieraat ja antaa lahjaksi pienemmille Onni Orava -puuhakirjan ja värikynät tai Onni Orava -tatuointitarrat kivaksi puuhaksi hotellihuoneeseen. Isommat saavat Aku Ankka -lehden. ja lähtiessä annetaan lahjaksi Onni Orava -täysksylitolipastillit.

Meillä pääsee halukkaat myös aarteenetsintään kivan Onni Orava ja kadonneet kirjaimet -etsintäpelin kanssa. Kysy peliä vastaanotosta!

Aamiaisella meillä kivasti merkattuna Onni Orava suosittelee -tuotteita. Onni Orava suosittelee aina maistuviin terveellisiin valintoihin!

Meillä Seurahuoneella on lapsille on kiva leikkinurkkaus hotellin aulassa. Leikkinurkkauksessa on huippukiva Minni Hiiri -kosketusnäyttöpeli, legoja, leikkiastioita, pehmoleluja, autoja, piirustusvälineitä, puuhavihkoja, palapelejä, lautapelejä, kirjoja, keppihevosia ja pienten potkumopo.

Leikkinurkkauksen lautapelejä, kirjoja voi lainata myös huoneeseen pelata yhdessä Aulassa.Leikkinurkkauksessa myös Onni Orava -väritystehtäviä.

Lasten leikkinurkkaukseen voi tulla leikkimään koska vain!

Meillä on myös kivoja kerrosänkyhuoneita lasten kanssa matkustaville sekä päähotelli Seurahuoneella, että Seurahuone Apartments -huoneistoissa. Huoneistoissa täydellisesti varustellut keittiöt omia kokkailuja ja eväitä varten. Osassa päähotellin huoneista on myös kylpyamme riemuhetkiin.

Hotellin Ravintola Perlina Di Castellossa lapsille valmistetaan ala carte-listalta annokset pienempinä lasten makumieltymykset huomioon ottaen.

Pizzoja valmistetaan myös pienempinä ja lasten toivetäytteillä.

Hotellin Aulassa on mikroaaltouuni hotellivieraiden vapaasti käytettävissä.

Lapsiperheiden parhaat käyntikohteet Savonlinnassa

Savonlinna on lapsiystävällinen lomakohde olipa suunnitteilla pidempi tai lyhyempi loma.

Järviluonnon ympäröimä, juuri sopivan kokoinen Savonlinna tarjoaa monenlaisia elämyksiä, tekemistä ja koettavaa keskustassa sekä lähialueilla.

Keskiainen Olavinlinna on mielenkiintoinen koko perheen käyntikohde ympäri vuoden.

Olavinlinnan opaskierrokselle kannattaa ehdottomasti lähteä reippaana mukaan!

Savonlinnan Museo Riihisaaren pysyvvien näyttelyiden Saimaan sylissä - Ihmisen, kaupungin ja Saimaannorpan tarinassa riittää kummasteltavaa isommille ja pienemmille vieraille.

Lasten kestosuosikki Pikku Kakkosen leikkipuistoon on hotellilta vain pieni kävelymatka kaunista rantaraittia pitkin

Kaupunkikeskustan retkeilypuisto Sulosaari laavuineen ja nuotiopaikkoineen on myös mukavan lähellä.

Sulosaaressa pääsee tutustumaan Savonlinnan huvilahistoriaan bongaamalla paikallisen ITE-taiteilija Marko Ruuskasen rakentamia huvila-linnunpönttöjä ja lukemalla opasteteista jo kadonneiden huviloiden tarinoita.

Tee omatoiminen Linnunpönttökierros kaupunkikeskustan puistoissa haluamassasi järjestyksessä ja valitsemallasi tavalla. Pysähdy ja huomaa lintujen kodit, joista moni yhdistyy samalla Savonlinnan historiaan. Linnunpönttökierrokselle saatavilla myös karttoja.

Activity Makerin tarjonnassa on pakohuoneet ja monipuoliset vuokravälineet.

Uimahalli PikkuSaimaan vesiliukumäki, lasten ja aikuisten altaat, sekä hyppytornit tarjoilevat kivaa tekemistä koko perheelle.

Elokuvateatterit Killa ja Kuvalinna tarjoavat paljon koko perheelle sopivaa ohjelmistoa.