Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Original Sokos Hotel Seurahuone, Savonlinna

Savonlinna - elämyksiä ympäri vuoden

 

Monissa kaupungeissa on hotelli, jonka kaikki tuntevat ja tietävät. Hotellista elää tarinoita, jotka herättävät muistoja. Savonlinnassa tämä hotelli on Original Sokos Hotel Seurahuone, tuttavallisesti "Seuris". Hotellimme sijaitsee täydellisellä paikalla kauniin Saimaan rannalla, Kauppatorin vieressä ja vain muutaman sadan metrin päässä Olavinlinnasta. Lähes jokaisen huoneen ikkunasta avautuu upea järvimaisema.

Se tunne, kun aamulla heräät ja katsot ulos ikkunasta, se vaan täytyy kokea.  Parasta sen jälkeen on tietysti raikas ja runsas aamiainen ravintola Perlina di Castellossa. Perlinassa on Suomen suurin puu-uuni, jossa paistuu kaupungin parhaat pizzat ja ruokalista on täynnä italialaisia herkkuja.

Saimaa näkymästä voit nauttia myös saunamme lempeissä löylyissä. Ja ei tässä vielä kaikki. Hotellin aula on täysin uusittu ja avoinna kaikille. Aulasta löytyy viinibaari, Co Work alue, kokoustila Pihlaja ja viihtyisä olohuone, kaikissa eri tunnelma. Aulassa voit tavata ystäviä, tehdä töitä, juhlia, viihtyä ja samalla nauttia kahvia, teetä, virvokkeita, viiniä ja herkullista ruokaa.

Kesällä maankuulut paistetut muikut houkuttelevat upealle myös 2019 uudistetulle kattoterassillemme hotellin 6. kerrokseen.

Tervetuloa vieraaksemme - täällä viihdyt varmasti!

 

location
Kauppatori 4-6 57130, Savonlinna
Kauppatori 4-6
57130, Savonlinna
parking

Asiakaspalautteet

Aamupala oli maukas. Huone oli siisti, henkilökunta ystävällinen ja opasti missä kannattaa Savonlinnassa käydä. Muikkuterassilta hyvät näkymät.

Hyvin ystävällinen henkilökunta respassa ja ravintolassa! Rauhallinen ja siisti huone! Viihtyisä aamiaisravintola ja hyvät tarjoilut!

Vastaanoton henkilöstö oli hyvin iloista ja ammattitaitoista! Huone oli tosi hyvä!

Todella ihana ja siisti kokonaisuus, kiitos! Ruoka oli todella hyvää!

Kiitos ihanasta palvelusta ja erityisruokavalion huomioimisesta aamiaisella. Tuli todella hyvä mieli!

Mahtavaa kun on parkkipaikka varattuna omalla nimellä! Respa tosi mukava, huone hieno ja supersiisti! Aamiainen tosi hyvä, erityisesti savumuikut! Kerrankin hotellihuone, jossa tarpeeksi pistorasioita, ei tarvii etsiä. Laadukas sänky ja huippu näköala!