Huoneen varaus


Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Original Sokos Hotel Seurahuone, Savonlinna

Original Sokos Hotel Seurahuone – useiden tarinoiden hotelli Savonlinnan ydinkeskustassa Kauppatorin ja Matkustajasataman vieressä. Keskiaikaiseen Olavinlinnaan on vain muutaman sadan metrin matka, tervetuloa viihtymään!

Monissa kaupungeissa on joku sellainen hotelli, jonka kaikki kaupunkilaiset tuntevat ja tietävät, ja laajemminkin sen nimi on tuttu. Hotellista kerrotaan tarinoita ja se herättää muistoja, mutta tarjoaa yhtä lailla uusia elämyksiä ja synnyttää kutkuttavia suunnitelmia. Savonlinnassa tämä valloittava ja vetoava hotelli on Original Sokos Hotel Seurahuone.

 

Olet sydämellisesti tervetullut
Meille seurahuonelaisille jokainen asiakas on yksilöllistä ja huomioivaa palvelua ansaitseva kanta-asiakas. Olet aina sydämellisesti tervetullut vieraaksemme hotelliin, jonka lähes jokaisen huoneen ikkunasta avautuu upea näkymä Saimaalle. Autollesi meillä on paikka varattavissa pysäköintihallissamme, suosittelemmekin tekemään autopaikkavarauksen jo etukäteen. Ajo-ohjeen parkkihalleihimme löydät ajo-ohje -osiosta.
Seurahuoneella voit nauttia lempeistä löylyistä upealla Saimaa-näkymällä hotellin 6.krs saunaosastollamme sekä herkutella italialaisilla ruoilla ravintola Perlina di Castellossa. Maankuuluja lankkumuikkuja voit nauttia kesäisin Muikkuterassillamme.

 

Original Sokos Hotel Seurahuone
p. 029 123 9602
(0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min)

location
Kauppatori 4-6 57130, Savonlinna
location
Kauppatori 4-6
57130, Savonlinna
directions
parking
fax
+358 15 514 545
Yleistä Sijainti
[ITEMS]
???smap-no-search-results???
???smap-no-results???
[NAME] [OPENICON]
[ADDRESS]
[OPENTODAY] [HOTELPAGELINK]
[FEATURES]
[NAME]
[DISTANCE] [OPENICON]
[NAME] [STREETADDRESS] [OPENTODAY]
[DISTANCE]
Auki tänään [START][SEPARATOR][END]
Auki
Suljettu

Huoneet

Standard Twin

Erilliset vuoteet, Parkettilattia, Minibaari

Vaalein skandinaavisin sävyin sisustettu kahden hengen huone, jossa erilliset vuoteet ja näkymä joko Saimaalle, kauppatorille tai rauhalliselle sisäpihalle. Huoneiden varustukseen kuuluu taulu-tv, suihku ja minibaari. Osassa huoneista on ilmastointi ja huone on mahdollista saada liikuntaesteiselle varusteltuna. Kaikissa näissä huoneissa on silitysmahdollisuus. Huoneiden sijainnista johtuen on mahdollista, että tanssiravintolasta kantautuu ääniä sen aukioloaikoina.

Atelier Suite saunalla

Parkettilattia, Vain suihku, Näköala, Parivuode, Sauna, Minibaari

Neljännessä kerroksessa sijaitseva ilmava ja valoisa kaksikerroksinen saunallinen Ateljeesviitti, jonka koko huoneen korkuisesta erkkeri-ikkunasta avautuu upeat näkymät Saimaalle ja kauppatorille. Huoneen alakerrassa on kylpyhuone, jossa on suihku ja sauna ja lisäksi samassa kerroksessa on mukava oleskelutila. Yläkerran makuutilassa on parivuode ja koko huoneessa on laminaattilattia. Huoneen muuhun varustukseen kuuluu taulu-tv, minibaari ja silitysmahdollisuus. Huone sopii erinomaisesti romanttiseen viikonlopun viettoon tai vaikkapa häähuoneeksi.

Standard Single

Parkettilattia, Vain suihku, Minibaari

Mukava ja toimiva yhden hengen huone, josta on näkymä joko kauppatorin tai rauhallisen sisäpihan suuntaan. Näissä ilmastoiduissa huoneissa on taulu-tv, minibaari, suihku ja silitysmahdollisuus. Huoneet sijaitsevat hotellin tunnelmallisessa, vuonna 1956 valmistuneessa ja hiljattain remontoidussa perinteisessä osassa. Huoneiden alapuolella olevasta tanssiravintolasta saattaa kantautua ääniä sen aukioloaikoina.

Kuninkaansviitti

Parkettilattia, Vain suihku, Näköala, Parveke, Parivuode, Sauna, Minibaari

Hotellimme huoneista suurimmassa, Kuninkaansviitissä, on oma sauna ja erillinen olohuone ja makuuhuone. Sviitissä on myös oma parveke jolta avautuu upeat näkymät yli kaupungin ja matkustajasataman. Makuuhuoneessa on leveä parivuode ja olohuoneessa on hyvät tilat niin työskentelyyn kuin television katseluun ja seurusteluunkin. Kuninkaansviitissä on kylpyhuone, jossa on suihku ja sviitin varustelutaso on muutenkin kohdallaan minibaareineen, silitysmahdollisuuksineen ja laminaattilattioineen. Kuninkaansviitti sopii erinomaisesti paitsi yöpymiseen, myös pienten neuvottelujen ja liiketapaamisten pitopaikaksi!

Superior Twin

Erilliset vuoteet, Parkettilattia, Vain suihku, Minibaari

Modernisti sisustetussa ja tilavassa Superior-huoneessa on joko kaunis erkkeri-ikkuna tai ranskalainen parveke. Huoneesta voi ihailla upeaa näköalaa Saimaalle. Huoneiden varusteluun kuuluu taulu-tv:n, minibaarin ja silitysmahdollisuuden lisäksi hyvä, tilava työpöytä. Huoneissa on erilliset vuoteet ja kylpyhuone, jossa on suihku - kaikissa huoneissa on lisäksi puulattia. Lisävuoteilla varustettuna tällaisessa huoneissa yöpyy mukavasti nelihenkinenkin perhe.

Standard Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Vaalein skandinaavisin sävyin sisustettu kahden hengen huone, jossa erilliset vuoteet ja näkymä joko Saimaalle, kauppatorille tai rauhalliselle sisäpihalle. Huoneet on varusteltu taulu-tv:llä, minibaarilla ja silitysmahdollisuudella. Kylpyhuoneissa on joko suihku tai kylpyamme ja osassa huoneista on myös jäähdyttävä ilmastointi. Kaikissa huoneissa on puulattia. Näissä mukavissa ja tilavissa huoneissa on lisävuodemahdollisuus. Huoneiden sijainnista johtuen on mahdollista, että tanssiravintolasta kantautuu ääniä sen aukioloaikoina.

Standard Twin, mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Vaalein skandinaavisin sävyin sisustettu kahden hengen huone, jossa erilliset vuoteet ja näkymä joko Saimaalle, kauppatorille tai rauhalliselle sisäpihalle. Huoneet on varusteltu taulu-tv:llä, minibaarilla ja silitysmahdollisuudella. Kylpyhuoneissa on joko suihku tai kylpyamme ja osassa huoneista on myös jäähdyttävä ilmastointi. Kaikissa huoneissa on puulattia. Näissä mukavissa ja tilavissa huoneissa on lisävuodemahdollisuus joko yhdelle aikuiselle tai enintään kahdelle lapselle. Huoneiden sijainnista johtuen on mahdollista, että tanssiravintolasta kantautuu ääniä sen aukioloaikoina.

Atelier Suite

Parkettilattia, Vain suihku, Parivuode, Minibaari

Neljännessä kerroksessa sijaitseva ilmava ja valoisa kaksikerroksinen Ateljeesviitti, jonka koko huoneen korkuisesta erkkeri-ikkunasta avautuu upeat näkymät Saimaalle ja kauppatorille. Huoneen alakerrassa on kylpyhuone, jossa on suihku ja lisäksi samassa kerroksessa on mukava oleskelutila. Yläkerran makuutilassa on parivuode ja koko huoneessa on laminaattilattia. Huoneen muuhun varustukseen kuuluu taulu-tv, minibaari ja silitysmahdollisuus. Huone sopii erinomaisesti romanttiseen viikonlopun tai vaikkapa hääyön viettoon.