Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Standard Twin

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Elämyksellisyys, skandinaavisuus, paikallisuus ja lämmin tunnelma kuvaavat tätä huonetta. Lapin eksotiikka ja luonto tulevat esille sekä materiaalivalinnoissa että kalusteissa. Huoneessa on kaksi erillistä vuodetta ja vedenkeitinsetti. Huoneen upeissa väreissä loimuava revontulivalaistus täytyy itse kokea!

Standard Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Elämyksellisyys, skandinaavisuus, paikallisuus ja lämmin tunnelma kuvaavat tätä huonetta. Lapin eksotiikka ja luonto tulevat esille sekä materiaalivalinnoissa että kalusteissa. Huoneessa on kaksi erillistä vuodetta ja lisävuode. Huoneen upeissa väreissä loimuava revontulivalaistus täytyy itse kokea!

Suite

Parkettilattia, Parivuode, Työpöytä tai työskentelyyn soveltuva taso

Etsi vapaita huoneita

Herkullisin ja lämpimin värein sisustetussa tilavassa ullakkomaisessa sviittissä on kaksi erillistä huonetta. Makuuhuoneessa on itämainen tunnelma ja muhkea parivuode aaltomaisine sängynpäätyineen. Olohuoneen hulppealla, kahden divaanin kulmasohvalla voit lekotella ja nautiskella olostasi. Matkaseurueen ollessa suurempi, divaanisohvat muuttuvat kätevästi lisävuoteeksi. Kullan sävyin hehkuva kylpyhuone tuo luksusta oloon ja toisessa sviitissämme voit rentoutua myös kylpyammeessa.

Superior King

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Tässä kahden hengen huoneessa on elementtejä Lapin luonnosta. Lumihiutaleet sekä revontulet tehostavat huoneen sisustusta. Pukeudu kylpytakkiin, rentoudu ja nauti valmistamastasi erikoiskahvista. Uppoudu muhkeaan parivuoteeseen ja nukahda revontulivalojen loimuun.

Standard Queen, lisävuode mahdollisuus

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Standard queen -huone on erinomainen ratkaisu matkustavalle perheelle. Huoneessa on parivuode ja tilava levitettävä vuodesohva, johon mahtuu mukavasti nukkumaan kaksi lasta. Huoneessa on vedenkeitinsetti, jolla keität juotavat koko perheelle. Lämminhenkinen sisustus ja upeat revotulivalot ihastuttavat myös perheen pienimpiä.

Joulu ja Napapiiri

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Jouluhuone - Raikas punavalkosävyinen huone kahdelle hengelle. Ikivihreä joulukuusi, keinutuoli ja tunnelmavaloa luova sisustustakka toivottavat sinut tervetulleeksi joulutunnelmiin vuoden jokaisena päivänä. Huoneesta löytyy parivuode ylellisen pehmeillä tekstiileillä sekä pienten lasten varavuoteeksi muuntuva joulupukin reki. Täällä pääset nauttimaan joulun tunnelmaa vuoden jokaisena päivänä. Napapiirihuone - Pohjoisen luonnon taikaa henkivä huone kahdelle hengelle. Parivuoteessa yövyt kotakatoksen alla ja pienille lapsivieraille huoneessa on lisäksi varavuoteeksi muuntuva ahtojää-rahi. Huoneesta löytyy syvän sinisiä sävyjä, harmaansävyistä puuta ja ylellisen pehmeitä tekstiilejä. Napapiirihuone vie sinut maagisiin Lapin tunnelmiin läpi vuoden!

Superior Queen, lisävuodemahdollisuus

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Tässä huoneessa on muhkea parivuode ja tilava levitettävä vuodesohva. Huoneen sisustuksessa näkyvät Lapin luonnon elementit, lumihiutaleet sekä revontulet. Pukeudu kylpytakkiin, nauti valmistamastasi erikoiskahvista ja rentoudu. Uppoudu vuoteeseen ja nukahda revontulien loimuun.

Superior Twin

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Tässä kahden hengen huoneessa lappilainen paikallisuus ja luonto tulevat esille kalusteissa, materiaaleissa sekä väreissä. Huoneessa on kaksi erillistä muhkeaa vuodetta, joissa voit loikoilla ennen nukahtamista ja nauttia upeissa väreissä loimuavista revontulivaloista. Pukeudu kylpytakkiin, valmista itsellesi erikoiskahvi ja nauti olostasi.