Huoneen varaus


Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Standard Single

Etsi vapaita huoneita

Valoisa yhden hengen huone. Ilmastoiduissa huoneissa on minibaari, taulu-TV, silitysmahdollisuus sekä hyvät työskentelytilat. Huoneista on näkymä kadulle tai hotellin rauhalliselle sisäpihalle päin.

Standard Twin

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Mukava kahden hengen huone, jossa on erilliset vuoteet . Ilmastoiduissa huoneissa on minibaari, taulu-TV, silitysmahdollisuus sekä hyvät työskentelytilat. Huoneista on näkymä kadulle tai hotellin rauhalliselle sisäpihalle päin.

Standard Queen

Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Viihtyisä kahden hengen huone, jossa on parivuode . Mukavissa ilmastoiduissa huoneissa on minibaari, taulu-TV, silitysmahdollisuus sekä hyvät työskentelytilat. Huoneista on näkymä joko kadulle tai hotellin rauhalliselle sisäpihalle päin.

Standard Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Mukava kahden hengen huone, jossa on erilliset vuoteet ja lisävuodemahdollisuus. Ilmastoiduissa huoneissa on minibaari, taulu-TV, silitysmahdollisuus sekä hyvät työskentelytilat. Huoneista on näkymä joko kadulle tai hotellin rauhalliselle sisäpihalle päin.

Superior Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Viihtyisä ja tilava Superior-huone, jossa on erilliset vuoteet ja lisävuodemahdollisuus. Mukavissa ilmastoiduissa huoneissa on minibaari, taulu-TV, silitysmahdollisuus sekä hyvät työskentelytilat. Lisäksi huoneissa on vedenkeittomahdollisuus, kylpytakit sekä -tossut. Huoneista on näkymä joko kadulle tai hotellin rauhalliselle sisäpihalle päin.

Suite

Parivuode, Sauna

Etsi vapaita huoneita

"Viihtyisä ja tilava sviitti, jossa on oma sauna rentoutumiseen. Erillisen makuuhuoneen leveä parivuode tarjoaa makeat yöunet. Mukavissa ilmastoiduissa sviiteissä on minibaari, silitysmahdollisuus, hyvät työskentelytilat sekä lisävuodemahdollisuus. Lisäksi huoneissa on vedenkeittomahdollisuus, kylpytakit sekä -tossut. Huoneissa on myös erillinen WC.

Superior King, lisävuodemahdollisuus

Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Viihtyisä ja tilava ammeellinen Superior-huone, jossa on leveä parivuode ja lisävuodemahdollisuus. Mukavissa ilmastoiduissa huoneissa on minibaari, taulu-TV, silitysmahdollisuus sekä hyvät työskentelytilat. Lisäksi huoneissa on vedenkeittomahdollisuus, kylpytakit sekä -tossut. Huoneista on näkymä kadulle.

SuperiorX King, lisävuodemahdollisuus

Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Viihtyisä ja erittäin tilava SuperiorX-huone, jossa on leveä parivuode ja lisävuodemahdollisuus yhdelle. Mukavissa ilmastoiduissa huoneissa on minibaari, taulu-TV, silitysmahdollisuus sekä hyvät työskentelytilat. Lisäksi huoneissa on vedenkeittomahdollisuus, kylpytakit sekä -tossut. Huoneessa on myös erillinen WC.