Hae varaus

hotel-logo

Kokous ja juhlat

Meillä onnistuvat erilaiset tilaisuudet: palaverit, koulutukset ja luennot sekä juhlaillalliset ja rentouttavat saunaillat.

Mikäli valmiista vaihtoehdoistamme ei löydy tilaisuuteenne sopivaa kokonaisuutta, niin myyntipalvelumme auttaa toteuttamaan juuri teidän tarpeisiinne sopivan tilaisuuden. Osaava henkilökuntamme on aina paikalla varmistamassa tilaisuuden onnistumisen. Asiakaspalvelu on meille sydämen asia.

Kokoustilat

Hotellissamme on kuusi erilaista kokoustilaa. Meillä onnistuvat niin pienet kokoukset kuin jopa 100 henkilön tilaisuudetkin. Kaikista tiloistamme löytyy ajanmukainen kokoustekniikka ja saatavilla on myös vaihtoehtoja erilaisten etäpalaverien tai striimattavien tilaisuuksien toteuttamiseen. Kallelassa on myös induktiosilmukka.

Juhlatilat

Satakunta Sali tarjoaa upeat puitteet jopa 200 hengen tilaisuuksiin. Järjestämme onnistuneen illan, oli kyseessä sitten yritystilaisuus, vuosijuhlat, perhejuhlat tai pikkujoulut. Satakunta Salissa onnistuvat erilaiset ruokailut, puheet, esitykset ja voipa siellä laittaa vaikka jalalla koreasti, jos siltä tuntuu. Lue lisää täältä!

Tilaussaunat

Hotellimme hiljattain uusittu tilaussauna Vihta tarjoaa upean saunaelämyksen jopa 15 henkilölle. Saunalla voit nauttia löylyjen lämmöstä ja mukavasta oleilusta. Rentouttava ilta on taattu!

Pub Winstonin saunatilat on myös hiljattain uusittu. Saunan lauteilla tilaa on 15-20 hengelle ja lauteilta näkee suorana tv:n tarjonnan, joten esimerkiksi maalijuhlaa ei tarvitse missata vaikka löylyttelisi. Saunalla näkyy useita urheilukanavia, joten tämä on loistopaikka vaikkapa kisastudiona.

Kummaltakin saunalta löytyy nykyaikainen kokousvälineistö, joten myös palaverin pitäminen saunalla onnistuu! Saunoille saat kätevästi tilattua myös virvokkeet ja maukkaat ruuat tarpeen mukaan!

Lisätiedot ja varaukset: Tilat verkosta