Etusivu

Hae varaus

hotel-logo

Ravintolat

content-page-hero-image

Läheltä Porin Original Sokos Hotel Vaakunaa löydät ravintolat jokaiseen makuun.

Amarillo

Sykkivä ruoka- ja seurusteluravintola. Hyvää ruokaa ja juomaa, rentoa menoa ja bailausta. Amarillo sijaitsee samassa rakennuksessa hotellin kanssa. Katso lisää täältä!

Porin Vaakunan kokous- ja juhlapalvelut

Järjestämme toiveidenne mukaiset tilaisuudet sekä juhlat. Ota yhteyttä ja esittelemme tilan eri mahdollisuudet sekä suunnittelemme kanssanne tilaisuuden, jotta te voitte keskittyä yhdessäoloon vieraidenne kanssa. Meiltä löytyy sopivia tiloja niin yritystilaisuuksiin kuin perhejuhliinkin. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on apunanne tilaisuuden ideoinnissa ja suunnittelussa. Meillä jokainen päivä on juhlan arvoinen. Katso lisää täältä!

Rosso

Rosso on suosittu perheravintola, jossa niin lapset kuin aikuisetkin herkuttelevat sydämensä kyllyydestä. Rosson iloinen palvelu ja italialaistyyppinen ruokalista suorastaan tempaavat mukaansa! Rosso sijaitsee aivan kulman takana, hotellin ovilta vain 100 metrin kävelymatkan päässä. Katso lisää täältä!

Pub Winston

Perinteisin porilainen pubi. Suosituin jälkipelipaikka. Pub Winston löytyy kadun toiselta puolelta. Katso lisää täältä!

Grill Y Tapas Torero

Porin Torerossa nautit aidoista espanjalaisista makuelämyksistä sekä mutkattoman lämpimästä palvelusta. Sijaitsemme keskellä Porin sydäntä, Kävelykadulla torin laidalla. Pääasiallisin kypsennysmenetelmämme on keittiömme ylpeys; aito espanjalainen hiiligrilli, MIBRASA, jossa paistuvat herkulliset pihvit, kanat ja kalat. Toreroon on 300 metrin kävelymatka torin poikki. Katso lisää täältä!

Muut ravintolamme Porissa: