Hae varaus

hotel-logo

Porin Vaakunan teemahuoneet

Tervetuloa yöpymään Porin Original Sokos Hotel Vaakunan teemahuoneisiin!

Teatteri

Yksi Porin Original Sokos Hotel Vaakunan teemahuoneista on sisustettu teatteriteemalla. Sisustuksesta löytyy erilaisia teatteriin liittyviä elementtejä, ja se tarjoaa yöpyjälle aivan omanlaisen hotelliyökokemuksen.

Jääkiekko

Teemahuoneessamme asuu rakkaus porilaiseen jääkiekkoon. Pääset tutustumaan porilaisen jääkiekon historiaan: RU-38, Porin Karhut ja Porin Ässät, kaikki kolme ylpeydenaihettamme, ovat huoneessa esillä.

Teemahuoneessamme voit kuvata itsesi Vaakunanpojan kanssa ja tarkistaa sen kaiverruksista, miten Ässät sijoittuivat liigassa vuonna 1986. Legendaarinen porilainen tuomari ja entinen jääkiekkoilija Jari "Japa" Levonen lähettää puolestaan huoneen asukkaat tylysti sormea osoittamalla suihkuun. Tunteiden kuumentumisen varalta huoneesta löytyy tietysti myös asiaan kuuluva jäähyaitio.

Huoneessa majoittuu mukavasti neljä henkilöä, sillä parivuoteen lisäksi huoneessa on levitettävä vuodesohva.

Tämä huone on elämys, jossa on suuren urheilujuhlan tuntua. Tule ja tunne se tunne!

Jazz

Huone on sisustettu erilaisilla Pori Jazziin liittyvillä elementeillä, ja se tarjoaa yöpyjälle aivan omanlaisen hotelliyökokemuksen.

Haluaisitko yöpyä teemahuoneessa?

Mikäli haluaisit yöpyä teemahuoneessa, olethan yhteydessä myyntipalveluumme. Pyrimme aina toteuttamaan toiveet, saatavuuden rajoissa. Original Sokos Hotel Vaakuna myyntipalvelu puh. 029 004 2002 tai sales.pori@sokoshotels.fi