Etusivu

Hae varaus

hotel-logo

Lemmikit

content-page-hero-image

Lemmikit ovat lämpimästi tervetulleita vieraiksemme!

Oletpa lähdössä viikonloppumatkalle, työmatkalle tai lemmikkinäyttelyyn, meille Sokos Hotelleihin eläinystäväsi on yhtä tervetullut vieras kuin sinäkin. Huolehdimme siitä, että teidän matkasta tulee helppo, onnistunut ja mukava.

Lemmikkihuonelisä on 15 €/vrk/huone. Jos olet S-Card-kanta-asiakas, yöpyy eläinystäväsi veloituksetta (majoittuessasi S-Card-etuihin oikeuttavalla hinnalla, pois lukien S-Card palkintoyöt).

Kerrothan meille lemmikistäsi hotellivarauksen yhteydessä. Mikäli teet huonevarauksen verkkosivuiltamme, ilmoitathan meille mukanasi matkustavasta karvakamusta soittamalla tai sähköpostilla. Näin osaamme varata teille lemmikkihuoneen. Verkkosivuiltamme huonetta varatessasi voit liittää lemmikin mukaan majoitukseesi Lisäpalvelut-kohdassa.

Koiravieraitamme meillä odottaa tervetuliaiskassi, josta löytyy mm. puruluita, kakkapusseja sekä tietopaketti paikkakunnan lähimmistä koirapuistoista ja eläinlääkäripalveluista. Lemmikkiystävällisen huoneen varusteluun sisältyy peti, tassupyyhe, vesikuppi ja tervetulopaketti. Hotellimme ympäristössä on mukavia ulkoilureittejä, mm. upea Kirjurinluoto.

Lemmikit tarvitsevat stressitöntä oleilua sekä riittävästi unta ja lepoa myös matkalla.

Näin varaudut lemmikkisi lomamatkaan:

  • Varaa matkaan riittävästi aikaa, jotta lemmikki voi jaloitella välillä.
  • Ota lemmikille mukaan oma peti tai peitto sekä tarvittaessa vesikuppi. Uudessa ympäristössä lemmikki saattaa hämmentyä, ja tällöin hänelle turvallisin paikka voi olla oma kori, häkki tai peti. Matelijat, jyrsijät ja linnut asuvat hotellissa aina omassa matkaterraariossaan/-häkissään.
  • Oma lelu helpottaa lemmikin oloa vieraassa ympäristössä.
  • Tutustu hotelliympäristöön yhdessä lemmikkisi kanssa.
  • Älä jätä lemmikkiäsi yksin hotellihuoneeseen pitkäksi ajaksi. Mikäli sinun on jätettävä lemmikki huoneeseen yksin, varmista ettei kaverisi pääse karkaamaan huoneesta.
  • Käytä "lemmikki huoneessa" -kylttiä hotellihuoneen oven ulkopuolella.

P.S. Jaa kuvia lemmikkisi vierailusta meillä #vaakunapori ❤

Lämpimästi tervetuloa!